Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (02/05) στο Gazzetta

Newsroom
χα

bet365

Το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό, το "Χ" στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και τα τρία ματς που θα κρίνουν τον πρωταθλητή τα θέματα που απασχολούν τα σημερινά πρωτοσέλιδα.

«Στην τελική ευθεία για προπονητή ο Ολυμπιακός, 3 στα 3 θέλει ο Παναθηναϊκός»

Sport Day: Στην τελική ευθεία ο Ολυμπιακός για το νέο προπονητή. Συνεχίζονται οι επαφές και οι συναντήσεις. Η πρόταση για Κρέσπο, Πεϊσότο, ο Μαρτίνες, ο Γκατούζο, ο Μαρς κι οι άλλες επιλογές. Ανιγκό: «Ερχονται παιδιά από την Ακαδημία». ΑΕΚ: Το πιστεύει για το πρωτάθλημα παρά τη λευκή ισοπαλία. Πληγές στους χαφ για Παναθηναϊκό, πριν τον νέο «τελικό».

Live Sport: Κράτησε το αβαντάζ. Αν οι πράσινοι κάνουν το 3 στα 3 κατακτούν τον τίτλο. Η ΕΟΕ επιτίθεται με ασφαλιστικά μέτρα κατά του εξάστερου. Τελική ευθεία για προπονητή. Ατσάλινος ΠΑΟΚ για την 3η θέση.

Φως των Σπορ: Αρέσουν και οι τρεις: Εξετάζονται σοβαρά οι Κρέσπο, Πεϊσότο. Σε πρώτο πλάνο πάντα ο Ντιέγκο Μαρτίνες. Με ψυχολογία στα ντέρμπι. «Τρία στα τρία σημαίνει τίτλος για τον Παναθηναϊκό». Αναχώρηση με πίστη για τον μπασκετικό Ολυμπιακό.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Τάνγκο και με τον Κρέσπο, σκαλίζει Γκαγιάρδο. Κορυφαίο ζήτημα ο προπονητής. 5-0 επί του Βόλο με την απλή μέθοδο των τριών. Το αντίο ενός θρύλου. Οε, οε, οε... Ματιέ! Κρίσιμη μέρα για Χουάνγκ, αποφασίζεται σήμερα η συμμετοχή του με την ΑΕΚ.

«Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ με τρεις νίκες, φαβορί για την 3η θέση ο ΠΑΟΚ»

Ώρα των Σπορ: Εμείς πρωταθλητές με 3 νίκες. Κόντρα σε Θεούς και Δαίμονες, ισοπέδωσε αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό στο σπίτι του. Μεγάλη μάχη η αυριανή με τον Ολυμπιακό, ηφαίστειο το γήπεδο που θα σπρώξει την ομάδα στη νίκη. Αδιανόητο και εκτός πραγματικότητας να μην επιβραβεύσει το ποδόσφαιρο αυτήν την ομαδάρα.

Metrosport: Ο ΠΑΟΚ φαβορί για την 3η θέση. Παλικαρίδια ανατροπή με κορυφαίο τον Τάισον. Με Χ στη Λεωφόρο και ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ θα περιμένει να... καθαρίσει τους ερυθρόλευκους στην Τούμπα για την 3η θέση. «Ξεκάθαρη πλαστογραφία». Ο Άρης φωνάζει για τη φάση του Κουλιεράκη με τον Γκαρσία. ΠΑΕ Άρης: «Είδαμε ακόμα ένα ωραίο έργο».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα