Τερζής σε παίκτες: «Να κλειδώσουμε και μαθηματικά τον στόχο της Ευρώπης»

Τερζής σε παίκτες: «Να κλειδώσουμε και μαθηματικά τον στόχο της Ευρώπης»

Newsroom
Ο Τερζής

bet365

Η προετοιμασία του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα (3/5, 20:00) με τον Βόλο ξεκίνησε με ομιλία του Τόλη Τερζή στους ποδοσφαιριστές όπου κατά κύριο λόγο ζήτησε απ’ όλους να εστιάσουν σε αυτό το παιχνίδι και να ξεχάσουν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αντικειμενικά πρόκειται εξάλλου για το σπουδαιότερο παιχνίδι της χρονιάς καθώς οι «κίτρινοι» έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τη συμμετοχή τους στην προκριματική φάση του Conference League της επόμενης περιόδου. Η βαθμολογική διαφορά από τον Βόλο ήδη είναι στους επτά βαθμούς, σε περίπτωση νίκη θα αυξηθούν στους δέκα, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του Πρωταθλήματος.

Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Τόλης Τερζής στους ποδοσφαιριστές του τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι… «δεν υπάρχει χρόνος για να μείνουμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κι ας μην πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Πρέπει να κλειδώσουμε τον στόχο της Ευρώπης και να νικήσουμε τον Βόλο».

Ο προπονητής του Άρη δεν έδειξε κάτι αναφορικά με το αγωνιστικό πλάνο του, σίγουρα όμως προσανατολίζεται σε κάποιες αλλαγές καθώς συγκεκριμένοι παίκτες έχουν επιβαρυνθεί από τα διαδοχικά παιχνίδια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα