Άρης: Ενόψει του Βόλου θα πρέπει να βρει και φορ

Άρης: Ενόψει του Βόλου θα πρέπει να βρει και φορ

Ο Καμαρά

bet365

Η αποβολή του Αμπουμπακάρ Καμαρά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αφαιρεί τον Μαυριτανό επιθετικό από το αγωνιστικό πλάνο για τον αγώνα με τον Βόλο και ο Τόλης Τερζής καλείται να αποφασίσει μεταξύ του Αντρε Γκρέι και του Ράφαελ Καμάτσο.

Προφανώς έχει μεγάλη αξία η εντός έδρας αναμέτρηση (3/5, 20:00) με τον Βόλο καθώς σε περίπτωση νίκης ο Άρης θα εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή του στην προκριματική φάση του Conference League της ερχόμενης σεζόν. Η επόμενη μέρα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι αρκετά προβληματική για τους «κίτρινους» καθώς είναι η ήττα, ο τρόπος διαμόρφωσής της, υπάρχει και το κενό στην κορυφή της επίθεσης έπειτα από την αποβολή του Αμπουμπακάρ Καμαρά, πέραν των δεδομένων απουσιών των Οντουμπάτζο, Μπράμπετς και Μάνου Γκαρθία.

Για την κάλυψή του, ο Τόλης Τερζής δείχνει να έχει δύο επιλογές. Είτε να βγάλει τον Άντρε Γκρέι από τη ναφθαλίνη – καθώς ο Τζαμαϊκανός επιθετικός έχει από μηδενικό έως ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στους τελευταίους αγώνες – είτε να εφαρμοστεί κάτι που έγινε και στο παρελθόν με τη χρησιμοποίηση του Ράφαελ Καμάτσο. Ο Πορτογάλος είχε αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης στον δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στο «Κλ. Βικελίδης».

Γενικώς, ο προπονητής του Άρη σκέφτεται ένα πλάνο αλλαγών για τον αγώνα με τον Βόλο καθώς μέσα σε αυτά που εξετάζεται είναι και η επιστροφή του Νικολάς Ενκουλού στο κέντρο της άμυνας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα