Σένκεφελντ στο Gazzetta: «Έπρεπε να δείξουμε περισσότερο τσαγανό»

Σένκεφελντ στο Gazzetta: «Έπρεπε να δείξουμε περισσότερο τσαγανό»

Σένκεφελντ: «Έπρεπε να παίξουμε περισσότερο με την μπάλα, που είναι η δύναμή μας, δεν το καταφέραμε»

bet365

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε στο Gazzetta μετά την χθεσινή ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τόνισε πως έπρεπε εκείνος και οι συμπαίκτες του να δείξουν περισσότερο τσαγανό και να παίξουν περισσότερο με την μπάλα.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ παραχώρησε δηλώσεις στο Gazzetta μετά το πέρας του μεγάλου ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των play-offs του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, το οποίο έληξε με το σκορ στο 0-0 και αφήνοντας «ανοιχτούς λογαριασμούς» μεταξύ των δύο ομάδων για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως έπρεπε η ομάδα του να δείξει περισσότερο τσαγανό και να κερδίσει περισσότερες μονομαχίες ενώ χρειαζόταν να παίξει και περισσότερο με την μπάλα στα πόδια της, αφού αυτό είναι και το δυνατό της σημείο.

Δεν παρέλειψε φυσικά να αποθεώσει και τον κόσμο της ομάδας για την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο χθεσινό παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπαρτ Σένκεφελντ:

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμένατε σήμερα, τι πιστεύεις ότι έφταιξε γι' αυτό;

«Έπρεπε να κερδίσουμε περισσότερες μονομαχίες και να παίζουμε περισσότερο με την μπάλα στα πόδια για να μην χρειάζεται να κάνουμε τόσες μακρινές πάσες. Αλλά εντάξει αυτό το παιχνίδι έγινε τώρα, τι μπορώ να αλλάξω; Έπρεπε να δείξουμε περισσότερο τσαγανό και θα ξεκινήσουμε από κει».

Μπορεί η εμφάνιση να μην ήταν καλή, αλλά με την ισοπαλία αυτή παραμείνατε πρώτη. Τι μπορείτε να κάνετε καλύτερα με τον ΠΑΟΚ και τα άλλα δύο εναπομείναντα παιχνίδια;

«Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο και να παίζουμε περισσότερο. Αν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας, αυτή είναι η δύναμή μας. Σήμερα δεν το καταφέραμε αυτό και δεν πηγαίναμε πρώτοι στις μονομαχίες. Αν βελτιωθούμε στον τομέα αυτό, θα μπορούμε να δημιουργήσουμε περισσότερο και θα έχουμε καλύτερες πιθανότητες για να κερδίσουμε».

Πώς σου φάνηκε η ατμόσφαιρα που επικράτησε στην Λεωφόρο μέχρι και την έναρξη του αγώνα;

«Καταπληκτική. Είναι πάντα τεράστια ευχαρίστηση να παίζεις εδώ. Εκτιμούμε πάρα πολύ όλο αυτό που κάνουν οι οπαδοί και την υποστήριξη που μας δείχνουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα