Αθανασιάδης: «Είμαστε οικογένεια στην ΑΕΚ, πάμε μέχρι τέλους για τρεις νίκες»

Newsroom
Ο Γιώργος Αθανασιάδης στη Λεωφόρο

bet365

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιώργος Αθανασιάδης, στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» χαρακτήρισε την Ένωση ως οικογένεια και έστειλε το μήνυμα του για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης είναι ένας από τους παίκτες της ΑΕΚ που ταλαιπωρείται από ίωση, όμως ήταν βασικός και μάλιστα καθοριστικός με την επέμβαση του στην ευκαιρία του Σπόραρ, στη «λευκή» ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο διεθνής τερματοφύλακας στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV χαρακτήρισε την Ένωση ως οικογένεια και έστειλε το μήνυμα του για την τελική ευθεία των play-offs της Stoiximan Super League.

«Κάποιοι παίκτες, και εγώ, είχαμε ίωση. Είμαστε μια οικογένεια και σε οποιαδήποτε θέση και αν παίζει οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής, είναι πολύ καλός. Αυτό είναι το σημαντικό και πάμε μέχρι τέλους και ότι γίνει…

Μπορούσαμε να βάλουμε το γκολ, να προηγηθούμε και να πάρουμε το ματς. Συνεχίζουμε, πάμε να πάρουμε τα επόμενα τρία παιχνίδια και να πάμε μέχρι τέλους», ανέφερε ο Έλληνας κίπερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα