ΑΕΚ: Εισαγωγή στο νοσοκομείο ο Ρότα μετά το χτύπημα στο κεφάλι

ΑΕΚ: Εισαγωγή στο νοσοκομείο ο Ρότα μετά το χτύπημα στο κεφάλι

Δημήτρης Βέργος
Ο Ρότα με αίματα στο κεφάλι

bet365

Ο Λάζαρος Ρότα θα κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο, έχοντας ήδη υποβληθεί σε αξονική μετά το πολύ δυνατό χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι από τον Μπερνάρ.

Ο Ρότα αποχώρησε πάνω στο φορείο με αίματα στο κεφάλι μετά το πολύ δυνατό χτύπημα που δέχθηκε από τον Μπερνάρ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Σε μια φάση που δεν δόθηκε ούτε φάουλ, με την ΑΕΚ να φωνάζει ότι ο ρέφερι Ντίας δεν κλήθηκε από τον VARίστα Τιάγκο Μαρτίνς.

Ο 25χρονος Έλληνας διεθνής μπακ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έκανε εισαγωγή και θα μείνει εκεί απόψε έχοντας ήδη υποβληθεί σε αξονική. Αξίζει να σημειωθεί ότι το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που είχε προκαλέσει απώλεια μνήμης στον Ρότα, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του στο ασθενοφόρο, όπου του είχε τοποθετηθεί και οξυγόνο.

Στη συνέχεια ανέκτησε τις αισθήσεις του και στο νοσοκομείο αποφασίστηκε μετά την αξονική να προχωρήσει σε εισαγωγή για να υποβληθεί σε περισσότερες εξετάσεις, ενώ έβαλε και τον ειδικό νάρθηκα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα