Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Στο νοσοκομείο ο Ρότα, φωνάζουν στην Ένωση για τον VARίστα Τιάγκο Μαρτίνς να μην καλέσει τον Ντίας!

Newsroom
Ο Ρότα στο έδαφος

bet365

Ο Λάζαρος Ρότα μετά το δυνατό χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι από τον Μπερνάρ μεταφέρθηκε από το γήπεδο της Λεωφόρου στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Φωνάζει η ΑΕΚ πως δεν κλήθηκε ο Ντίας στο VAR από τον Τιάγκο Μαρτίνς.

Άτυχος στάθηκε ο Λάζαρος Ρότα καθώς μετά το δυνατό χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι από τον Μπερνάρ έκανε ράμματα και έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον Πινέδα ενώ μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια με φορείο και με αίματα στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Περισσότερα αναμένονται πλέον μετά το παιχνίδι και τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Έλληνα διεθνή μπακ.

Στην ΑΕΚ πάντως φωνάζουν για την απόφαση του VARίστα Τιάγκο Μαρτίνς να μην καλέσει τον διαιτητή Ντίας να εξετάσει τη φάση για κόκκινη κάρτα καθώς όπως τονίζουν εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι του Ρότα υπάρχει και σχαριά, δηλαδή δύο αντιαθλητικά χτυπήματα στην ίδια φάση, όπως σημειώνουν, τη στιγμή που ο Ντίας δεν καταλόγισε ούτε φάουλ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα