Αλμέιδα: «Είπα στους παίκτες μου ότι είμαι περήφανος για τον σεβασμό που δείχνουν στη φανέλα»

Newsroom
Αλμέιδα

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο αποθέωσε τους παίκτες του για το πάθος που έδειξαν παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Μετά το 0-0 της ΑΕΚ στη Λεωφόρο, ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στην Cosmote TV ανέφερε πως μετέφερε στους παίκτες του την υπερηφάνεια του για εκείνους, καθώς όπως τόνισε παρότι οκτώ από αυτούς αντιμετώπιζαν προβλήματα με ιώσεις, εκείνοι τα έδωσαν όλα τιμώντας τη φανέλα που φορούν. Παράλληλα υπογράμμισε πως όλα παραμένουν ανοικτά στη μάχη του τίτλου.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV ο Αλμέιδα:

Για τη μάχη που έδωσε η ΑΕΚ παρά τα προβλήματα: «Μόλις τους είπα ότι είμαι περήφανος που προπονώ αυτό το γκρουπ. Που δίνουν τα πάντα με πραγματική αγάπη, για τον σεβασμό που δείχνουν στη φανέλα και την ιστορία της ομάδας. Είχαμε οκτώ παίκτες που είχαν προβλήματα με πονόκοιλο και πυρετό, αλλά έδωσαν ό,τι είχαν».

Για το αν τα πάντα είναι ανοικτά μετά την ισοπαλία: «Πάντα παραμένουν όλα ανοικτά ως το τέλος. Εμείς έχουμε ντέρμπι και άλλα δύο σημαντικά παιχνίδια. Και ο Παναθηναϊκός έχει ένα ντέρμπι εκτός έδρας. Όλοι έχουν περηφάνια, και όλοι θα παίξουν για τη φανέλα τους. Νομίζω πως όλα είναι ακόμα ανοικτά».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα