ΑΕΚ: Με ίωση τέσσερις με πέντε παίκτες στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

ΑΕΚ: Με ίωση τέσσερις με πέντε παίκτες στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ

bet365

Ίωση «χτύπησε» την ΑΕΚ πριν από το ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα τέσσερις με πέντε παίκτες να καταφέρουν να μπουν στο όριο στην αποστολή!

Μία έκπληξη υπήρχε στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ που ανακοινώθηκε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο καθώς ο Γαλανόπουλος ξεκινάει με τους Πινέδα και Σιμάνσκι να μένουν στον πάγκο, ενώ και ο Άμραμπατ αποφασίστηκε να μην ξεκινήσει με τον Ελίασον να επιλέγεται στη δεξιά πλευρά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα αγωνιστικά πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι καθορίστηκαν μετά από προβλήματα ιώσεων που «χτύπησαν» τις τελευταίες ημέρες την ΑΕΚ.

Τέσσερις με πέντε παίκτες συνολικά υπέφεραν από ίωση και κατάφεραν να μπουν στο όριο στην αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι τίτλου με τον Παναθηναϊκό. Μέσα σε αυτούς οι Σιμάνσκι, Άμραμπατ και Μάνταλος που είναι στον πάγκο, ενώ ο Πινέδα δεν ήταν επίσης 100% από πλευράς ετοιμότητας και έμεινε επίσης εκτός ενδεκάδας.

Θυμίζουμε ότι η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι η εξής: Αθανασιάδης, Χατζισαφί, Μουκουντι, Βίντα, Ρότα, Γαλανόπουλος, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα