Άρης: Με δύο αλλαγές στην 11αδα αλλά την ίδια λογική

Άρης: Με δύο αλλαγές στην 11αδα αλλά την ίδια λογική

Ο Άρης

bet365

Δύο αλλαγές έχει το βασικό σχήμα του Άρη για το ντέρμπι (20:00) με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας καθώς ο Τόλης Τερζής έδωσε φανέλα βασικού στους Πίτερ Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία.

Ο προπονητής του Άρη αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αλλαγές στην αμυντική τετράδα διατηρώντας τον Μάρβιν Πίρσμαν σε ρόλο παρτενέρ του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας κι έτσι παρέμεινε ο Μπράντλεϊ Μαζικού στο αριστερό άκρο. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Σαλέμ Εμπακατά.

Οι δύο αλλαγές στις οποίες προχώρησε θεωρούνται αναμενόμενες καθώς ο Πίτερ Ετέμπο είναι στη βάση του μεσοαμυντικού τριγώνου έχοντας δίπλα του τους Βλάντιμιρ Νταρίντα, Μπριάν Νταμπό. Μεταξύ του Χουάν Ιτούρμπε και του Ματέο Γκαρσία, ο Τόλης Τερζής επέλεξε τον δεύτερο υπολογίζοντας την καλύτερη ανταπόκρισή του στα τακτικά καθήκοντα. Αριστερά είναι ο Λούις Πάλμα και στην κορυφή ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ενώ ο Χουλιάν Κουέστα θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα