Ιωνικός: «Μακάρι όλη τη χρονιά να είχαμε διαιτησίες σαν τη χθεσινή... ξέρουμε να χάνουμε!»

Ιωνικός: «Μακάρι όλη τη χρονιά να είχαμε διαιτησίες σαν τη χθεσινή... ξέρουμε να χάνουμε!»

Newsroom
Ιωνικός: «Μακάρι όλη τη χρονιά να είχαμε διαιτησίες σαν τη χθεσινή... ξέρουμε να χάνουμε!»

bet365

Ο Ιωνικός έκανε μία ανάρτηση για να ευχαριστήσει τον διαιτητή Βασίλη Φωτιά για την χθεσινή του απόδοση, παρ' ότι έχασε τελικά με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στην έδρα του.

Ο Ιωνικός μπορεί χθες να γνώρισε μία οδυνηρή ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο δεν παρέλειψε να κάνει μία ανάρτηση στα social media του, δεύτερη μετά το «ευχαριστώ» στους φιλάθλους του, για να συγχαρεί τον διαιτητή Βασίλη Φωτιά για την απόδοσή του στο χθεσινό παιχνίδι.

Η ομάδα της Νεάπολης τόνισε πως ξέρει να χάνει, αλλά και να αναγνωρίζει μία καλή διαιτησία, παρ' ότι το αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν καλό για κείνη ενώ επεσήμανε πως πολύ θα ήθελε να έχει τέτοιες διαιτησίες, καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ιωνικού:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός οφείλει να δώσει τα συγχαρητήρια της και να ευχαριστήσει τον Βασίλη Φωτιά και συνολικά την διαιτητική ομάδα για την απόδοσή τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε μια κρίσιμη και δύσκολη αναμέτρηση, κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και να κάνουν μια πολύ καλή διαιτησία. Λάθη πάντοτε θα γίνονται (αρκεί να μην επηρεάζουν το αποτέλεσμα), αλλά καταλαβαίνει κανείς πότε είναι ανθρώπινα και πότε υπάρχει δόλος.

Στον Ιωνικό γνωρίζουμε πως μέσα στο παιχνίδι είναι και η ήττα. Ξέρουμε να χάνουμε, ξέρουμε να το αποδεχόμαστε αυτό και οφείλουμε να παραδεχόμαστε το σωστό και το δίκαιο!

Μακάρι όλη τη χρονιά να είχαμε διαιτησίες σαν τη χθεσινή...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα