ΠΑΟΚ: Χωρίς Αουγκούστο και Ίνγκασον κόντρα στον Άρη

Newsroom
Αουγκούστο και Ίνγκασον

bet365

Εκτός από τον Ίνγκασον και ο Αουγκούστο δεν θα είναι διαθέσιμος στον ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου όπως αναμενόταν δεν θα υπολόγιζε στις υπηρεσίες του Ίνγκασον για το ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα. Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Αουγκούστο, ο οποίος μετά την ΑΕΚ θα χάσει και το ντέρμπι με τους κίτρινους, ενώ εκτός έμειναν επίσης και οι Αντρέ Ρικάρντο και Κούρτιτς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Τζίμας, Μπράντον, Ολιβέιρα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα