Ολυμπιακός: Αποστολή χωρίς Πασχαλάκη και Ροντρίγκες αλλά και με Μπουτούτσι και τον νεαρό Νίκα

Ολυμπιακός: Αποστολή χωρίς Πασχαλάκη και Ροντρίγκες αλλά και με Μπουτούτσι και τον νεαρό Νίκα

Ο Πασχαλάκης

bet365

Ο Ζοσέ Ανιγκό έκανε επίσημα γνωστές τις επιλογές του για τον κυριακάτικο αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Off ο Πασχαλάκης.

Η πλέον χαρακτηριστική απουσία από τις επιλογές του Ανιγκό για το Ολυμπιακός - Βόλος είναι αυτή του Πασχαλάκη. Εκτός είναι και ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού

Η αποστολή για τον αγώνα με το Βόλο. Οι επιλογές του κ. Ανιγκό για την εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού εναντίον του Βόλου. Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν από το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (30/4, 20:00) εναντίον του Βόλου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).

Μετά το τέλος του προγράμματος, το οποίο έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Ρέντη, ο κ. Ζοζέ Ανιγκό έκανε γνωστή την αποστολή. Οι ποδοσφαιριστές που τη συγκροτούν είναι οι εξής: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Νίκας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Olympiacos.org

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα