Ρατσκόφσκι: «Το ηχητικό είναι κατασκευασμένο»

Newsroom
Καταγγελίες κατά του Πάβελ Ρατσκόφσκι

bet365

Ο Πολωνός διαιτητής Πάβελ Ρατσκόφσκι μίλησε στην πολωνική ιστοσελίδα sport.pl και αναφέρθηκε στο ηχητικό από το συμβάν στο αεροδρόμιο της Αθήνας που είχε σαν αποτέλεσμα να μην σφυρίξει τελικά το ΑΕΚ-Άρης και τόνισε πως είναι κατασκευασμένο.

Ο Πάβελ Ρατσκόφσκι αναφέρθηκε σε κείνo το βράδυ στο «Ελ.Βενιζέλος», μιλώντας στην πολωνική ιστοσελίδα sport.pl, και στο συμβάν που τελικά του στέρησε την δυνατότητα να διευθύνει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη για την 4η αγωνιστική των play-offs της Stoiximan Superleague τονίζοντας πως το ηχητικό που έχει κυκλοφορήσει είναι κατασκευασμένο.

Επανέλαβε τα όσα έγιναν με την επίθεση που δέχθηκαν από κάποιους που δήλωσαν φίλοι του Παναθηναϊκού, αλλά και για αργότερα με τον Διαμαντόπουλο κι έπειτα στο ξενοδοχείο με τον Μπένετ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πάβελ Ρατσκόφσκι:

«Το ηχογραφημένο που βγήκε στην επιφάνεια είναι μία τεράστια παραπλάνηση για να αμαυρώσουν τη φήμη μου. Δεν θέλω να το σχολιάσω, γιατί είναι κατασκευασμένο. Ποιος όμως μπορεί να είναι ήρεμος και συγκρατημένος όταν κάποιος τον βρίζει, απειλεί την οικογένειά του, τον φτύνει στο πρόσωπο και τον σπρώχνει; Όλα όσα έγιναν ήταν μια προμελετημένη πρόκληση. Όταν προσγειωθήκαμε και παίρναμε τις αποσκευές μας από πάνω από τις θέσεις μας, ξαφνικά μας επιτέθηκαν φραστικά δύο άνδρες. Μας έβριζαν, μας έλεγαν διεφθαρμένα γουρούνια και άλλα τέτοια. Μας έλεγαν ''είμαστε Παναθηναϊκό, ξέρουμε τι κάνατε στην Πόζναν και δεν θα διαιτητεύσετε αύριο στην Αθήνα. Θα σας καταστρέψουμε. Αύριο όλα θα είναι στα ΜΜΕ''. Στην αρχή τα αντιμετώπισα ως μια ανόητη συμπεριφορά ενός μεθυσμένου επιβάτη. Έγινε όμως και νέα απόπειρα εναντίον μου, όσο περίμενα έναν φίλο μου από την οικονομική θέση. Ένας άνδρας συνέχισε να με βρίζει και με έφτυσε στο πρόσωπο», ανέφερε στο sports.pl ο Ρατσκόφσκι και πρόσθεσε:

«Μας άφησαν μόνους μας, κανείς δεν μας βοήθησε. Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος διασφάλισε ότι δεν θα κάναμε καταγγελία στην αστυνομία και την επόμενη μέρα έγινε διαιτητής στον αγώνα. Ο αρχιδιαιτητής μάς ενημέρωσε ότι επειδή οι ομάδες συμφώνησαν να μην διαιτητεύσουμε εμείς τον αγώνα, μας βγάζει από το παιχνίδι. Απάντησα πως μας κοροϊδεύουν. Πήγα να τηλεφωνήσω στον επικεφαλής διαιτησίας στην Πολωνία και όταν επέστρεψα ο Έλληνας επικεφαλής διαιτησίας είχε εξαφανιστεί. Δεν τον ξαναείδα. Την Κυριακή μετά από συζήτηση με τον επικεφαλής της διαιτησίας, έκανα αναφορά στην αστυνομία και ζήτησα να μου κάνουν αλκοτέστ και έκανα».

Αναφορικά με όσα αναφέρθηκαν για συζητήσεις περί ελληνικού ποδοσφαίρου στο αεροπλάνο:

«... δεν έγινε καμιά κουβέντα στο αεροπλάνο, για την Λεχ Πόζναν και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Δεν γνωρίζω καν το όνομά του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα