ΠΑΟΚ: Σε απολογία ο Κάργας που θα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα

ΠΑΟΚ: Σε απολογία ο Κάργας που θα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα

Απολογία, πρόστιμο και προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ για τον Κάργα

bet365

Η κλήση του Κάργα σε απολογία από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το σκεπτικό της απόφασης αυτής της διοίκησης του «δικεφάλου του βορρά».

Σε απολογία κλήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Κάργας εξαιτίας της απευθείας κόκκινης κάρτας που αντίκρισε μόλις στο 10ο λεπτό του ντέρμπι με την ΑΕΚ, η οποία έκανε ιδιαίτερα δύσκολη την... ζωή της ομάδας του για το υπόλοιπο παιχνίδι. Μάλιστα, θα του επιβληθεί και πρόστιμο ενώ μέχρι να γίνει η απολογία του θα προπονείται με την δεύτερη ομάδα του «δικεφάλου».

Η εξήγηση και το σκεπτικό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την αυστηρότητα της ποινής έχει να κάνει με μια προσπάθεια, που έχει γίνει τις τελευταίες δυο εβδομάδες από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, για «υπευθυνότητα» και για ανάληψη ευθυνών, «έχει σπαταληθεί πολύς χρόνος στις ομιλίες του προπονητή», έλεγαν χαρακτηριστικά από τη Μικράς Ασίας.

Πριν το ματς με την ΑΕΚ η υπευθυνότητα και η στάση των ποδοσφαιριστων ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Αυτό που ήθελαν να αποφύγουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν να μπουν οι ποδοσφαιριστές σε μια διαδικασία να σκέφτονται οτι παίζουν και για τους συμπαίκτες τους, όχι ο καθένας για τον δικό του λόγο. Άλλος για να πάρει συμβόλαιο, άλλος για να αποδείξει οτι ήταν αδικημένος.

«Στο τέλος της σεζόν ειδικά, όταν κρίνονται όλοι οι στόχοι, χρειάζεται να αφήνουμε τα προσωπικά ζητήματα στην άκρη και να είμαστε ενωμένοι», σημειώνουν χαρακτηριστικά οι «ασπρόμαυροι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα