Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι ο... ΠΑΟΚ της Opap Arena» (vid)

Newsroom
Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι... ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ»

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην εκπομπή του Monday FC το πως ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να νικήσει τον Βόλο, αλλά το πως περιμένει τους «πράσινους» να παρουσιαστούν κόντρα στην ΑΕΚ τονίζοντας πως δεν θα κάνουν ότι ο ΠΑΟΚ στην OPAP Arena.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στην εκπομπή του Monday FC στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στον Βόλου λέγοντας πως οι «πράσινοι» σπατάλησαν ένα ημίχρονο αλλά καθάρισαν το παιχνίδι χάρη στον Μαντσίνι τελικά και στην συνέχεια μίλησε και για το επερχόμενο μεγαλύτερο ντέρμπι της σεζόν ανάμεσα σε κείνον και την ΑΕΚ στην Λεωφόρο, που θα κρίνει εν πολλοίς τον τίτλο, τονίζοντας πως το «τριφύλλι» δεν πρόκειται να αντιμετώπισει την ΑΕΚ, όπως προσπάθησε χθες ο ΠΑΟΚ στην OPAP Arena.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο Μαντσίνι ήταν όλα τα λεφτά. Χάρη σε εκείνον έγινε εύκολο το παιχνίδι, ειδικά η δεύτερη ήταν καταπληκτική. Έχασε ένα ολόκληρο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, αλλά είχε στο πρώτο μέρος κόντρα τον αέρα, που του κατέστρεψε τόσες επιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ευτύχησε να σκοράρει νωρίς και να αποβάλει το άγχος. Το καλό για τον Παναθηναϊκό είναι πως πλέον είναι φορμαρισμένοι τόσο ο Ιωαννίδης όσο και ο Σπόραρ. Έχει δύο φορ που σκοράρουν, αλλά και έναν Μπερνάρ και έναν Κουρμπέλη που έχουν ανέβει πολύ», σχολίασε.

Όσο για το μεγάλο ματς της Κυριακής, που μπορεί να κρίνει και τον τίτλο; «Θα είναι ένα απίστευτα ενδιαφέρον ματς. Κανείς από τους δύο δεν θα μπορέσει να βγάλει όλα τα προτερήματα που βλέπουμε. Κάποια θα ματαιωθούν από τον αντίπαλο. Αυτός που θα καταφέρει να ματαιώσει τα περισσότερα, μάλλον θα κερδίσει. Λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά, η ψυχολογία, τέτοια πράγματα», είπε και πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι ο... ΠΑΟΚ της Opap Arena, θα παίξει πιο direct ποδόσφαιρο. Χαίρομαι το φετινό πρωτάθλημα γιατί δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα