Ολυμπιακός: Οι «ψημένοι» Γκατούζο και Ρεμπρόφ και οι περιπτώσεις των Σρόιντερ και Μαρτίνες για τον πάγκο του

Ολυμπιακός: Οι «ψημένοι» Γκατούζο και Ρεμπρόφ και οι περιπτώσεις των Σρόιντερ και Μαρτίνες για τον πάγκο του

Ο Μαρτίνες

bet365

Τέσσερις προπονητές είναι σε πρώτο πλάνο στον Ολυμπιακό για την τεχνική ηγεσία της ομάδας και τη διαδοχή της κατάσταση μετά τον υπηρεσιακό Ανιγκό.

Γενικότερα στον Ολυμπιακό βρίσκεται σε αυτή τη χρονική περίοδο σε μία κατάσταση διαρκούς αναζήτησης αλλά και επαφών. Τις τελευταίες ημέρες αυτό το κάνουν πιο έντονα.

Τα ονόματα πέφτουν... βροχή. Από Πίρλο, Τζέραρντ μέχρι Φρανκ Ντε Μπουρ. Έχουν γραφτεί μέχρι και τα ονόματα του Γκαγιάρδο ή και του Ρούντι Γκαρσία καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν ονόματα που προτείνονται, άλλα που συζητιούνται και άλλα που είναι ανέφικτα.

Σε αυτή τη φάση υπάρχουν τέσσερα ονόματα που έχουν βγει μπροστά ενώ η κατάσταση λογικά θα ξεκαθαρίσει στις αρχές Μαϊου σχετικά με τον εκλεκτό και για μία ομάδα που αναζητά και τεχνικό διευθυντή. Υπάρχουν από τη μία οι Γκατούζο και Ρεμπρόφ και από την άλλη περιπτώσεις όπως του 50χρονου Ολλανδού Άλφρεντ Σρόιντερ με θητεία ως βοηθός στη Μπαρτσελόνα και ως πρώτος προπονητής σε Μπριζ και Άγιαξ.

Επίσης η ψαγμένη περίπτωση - αλά Μαρτίνς - του Αργεντίνου Ντιέγκο Μαρτίνες της Τίγκρε. Ενός προπονητή που θεωρείται ανερχόμενη περίπτωση. Ο 44χρονος Μαρτίνες είναι από το 2021 στην Τίγκρε και συνεχίζει και έχει δουλέψει σε αρκετές ακόμα ομάδες με πιο τρανταχτή την περίπτωση της Γοδόι Κρούζ. Έχει και ελληνικό παρελθόν έχοντας παίξει στην Ελλάδα με Πιερικό και Διαγόρα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα