Νταμπό: «Η νίκη στο Βόλο μας επέτρεψε να είμαστε πιο ήρεμοι»

Νταμπό: «Η νίκη στο Βόλο μας επέτρεψε να είμαστε πιο ήρεμοι»

Newsroom
...

bet365

Ο Νταμπό στάθηκε στην «αξία» που είχε για τον Αρη το πρόσφατο 3-0 που επικράτησε του Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Στο «+4» από τον 6ο Βόλο βρέθηκε ο Αρης μετά το πρόσφατο 3-0 του Πανθεσσαλικού και ο Νταμπό στάθηκε στην αξία της νίκης των «κίτρινων», η οποία και τους φέρνει «αγκαλιά» με ένα «εισιτήριο» για το Conference League της επόμενης σεζόν. «Η νίκη απέναντι στον Βόλο μας έδωσε αβαντάζ τεσσάρων βαθμών και μας επέτρεψε να είμαστε πιο ήρεμοι για τη συνέχεια. Ημασταν πιο άνετοι στην προετοιμασία του πλάνου μας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που ακολουθεί», ανέφερε αρχικά στη NOVA. Και συνέχισε. «Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ παλεύουν για τον τίτλο. Οπως γι’ αυτούς, έτσι και για εμάς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, για να οριστικοποιήσουμε την έξοδο στην Ευρώπη».

Για το αν η καλή εμφάνιση της περασμένης Κυριακής θα είναι «οδηγός» για τη συνέχεια των play-offs σχολίασε ότι «ασφαλώς και είναι για τη συνέχεια! Στον Βόλο σκοράραμε νωρίς, ενώ είχαμε την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εμείς είχαμε το πάνω χέρι σε όλο το παιχνίδι. Είναι ένα ματς αναφορά για εμάς αυτό στον Βόλο κι έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε ως το τέλος της σεζόν».

Κλείνοντας ο χαφ των «κίτρινων» μίλησε για το αυριανό (26/4) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. «Παίζουμε στην έδρα μας, όπου και στα προηγούμενα παιχνίδια τα έχουμε πάει καλά απέναντί του, ασχέτως αν στον αγώνα Κυπέλλου χάσαμε πέναλτι στο τέλος και ηττηθήκαμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι και να πιέσουμε τον αντίπαλό μας. Ετσι θα μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα