Παναθηναϊκός: Με το απαραίτητο «φρεσκάρισμα» κόντρα στον Βόλο

Παναθηναϊκός: Με το απαραίτητο «φρεσκάρισμα» κόντρα στον Βόλο

Νίκος Αθανασίου
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

bet365

Ο Παναθηναϊκός παίζει ακόμη έναν «τελικό» στον Βόλο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προχωρά σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα ενόψει και του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός την «πάτησε» μία φορά κόντρα στο Βόλο, το πλήρωσε ακριβά και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να... αυτοκτονήσει και πάλι στο σημείο που έχει φτάσει η «μάχη» του τίτλου, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος και στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ. Το παιχνίδι είναι «τελικός» και με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για τη Πορταριά.

Οι «πράσινοι» δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού και θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα, καθώς ακολουθεί και το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο κόντρα στην Ένωση. Εξάλλου η καταπόνηση μετά το «διπλό» στη Τούμπα είναι μεγάλη και πρέπει να γίνει η καλύτερη δυνατή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού για να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός απόλυτα ανταγωνιστικός.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Μπρινιόλι. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Χουάνκαρ και στο δεξί ο Κώτσιρας φαίνεται να έχει προβάδισμα αντί του Σάντσες που δεν ήταν καλός στη Τούμπα. Σένκεφελντ και Μάγκνουσον οι δύο στόπερ. Στη μεσαία γραμμή είναι πιθανό να γίνει μια αλλαγή και να «σπάσει» η τριπλέτα των Ρούμπεν-Τσέριν-Κουρμπέλη, με τον Κλεϊνχέισλερ να διεκδικεί θέση, όπως και ο Μπερνάρντ.

Στα άκρα της επίθεσης διεκδικεί θέση ο Μαντσίνι είτε από τον Παλάσιος, είτε αν «γυρίσει» στον άξονα ο Μπερνάρντ. Για την θέση του σέντερ φορ είναι πιθανό να επιλεγεί ο «ήρωας», Ιωαννίδης, αντί του Σπόραρ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα