ΟΦΗ: Ανανέωσε και ο Σωτηρίου

ΟΦΗ: Ανανέωσε και ο Σωτηρίου

Newsroom
sotiriou

bet365

Ο γκολκίπερ Σωτηρίου που παίζει στον ΟΦΗ από το 2018 υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Κρητικούς.

Ανανεώσεων συνέχειας είχαμε στον ΟΦΗ, αφού μετά τους Μαρινάκη, Γιαννούλη κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Σωτηρίου.

Ο 36χρονος πορτιέρε που παίζει από το 2018 στην ομάδα έμενε ελεύθερος και υπέγραψε συμβόλαιο για ακόμη μία αγωνιστική περιόδο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Σωτηρίου, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος ετοιμάζεται να διανύσει την έκτη αγωνιστική σεζόν με τα χρώματα της ομάδας μας, εντάχθηκε στο ρόστερ το καλοκαίρι του 2018, μαζί με τους Juan Neira & Miguel Mellado αποτελούν την τριάδα των πιο «παλιών» ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ και μέχρι σήμερα έχει υπερασπιστεί την εστία της ομάδας σε 57 αναμετρήσεις.

Ήταν «παρών» σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια, με κορυφαία την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, την σεζόν 2020-21, μετά από διάστημα 20 ετών.
...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα