Ελίασον: «Θερμή η ατμόσφαιρα στα ντέρμπι, θα ήταν φανταστικό να πετύχουμε το νταμπλ»

Ελίασον: «Θερμή η ατμόσφαιρα στα ντέρμπι, θα ήταν φανταστικό να πετύχουμε το νταμπλ»

Newsroom
Ο Ελίασον με τον Ρέαμπτσιουκ

bet365

Ο εξτρέμ της ΑΕΚ, Νίκλας Ελίασον μίλησε στη Σουηδία μετά το 3-1 επί του Ολυμπιακού για την ατμόσφαιρα στο ντέρμπι και για τη διεκδίκηση του νταμπλ.

Ο Νίκλας Ελίασον μίλησε στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στο Fotbollskanalen και αρχικά ανφέρθηκε στα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του νικηφόρου για την ΑΕΚ αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό, τονίζοντας: «Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει θερμή ατμόσφαιρα όταν γίνονται αγώνες ντέρμπι σαν αυτό, αλλά δεν υπήρχε απολύτως τίποτα διαφορετικό εδώ χθες. Νικήσαμε με 3-1 και στο τέλος εμείς έπρεπε, απλώς, να μπούμε στα αποδυτήρια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Οι φίλαθλοι νοιάζονται για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, κανείς δεν ανησύχησε υπερβολικά Κανείς στην ομάδα δεν τραυματίστηκε. Εστιάζουμε στη δουλειά που πρέπει να κάνουμε. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη χθες, οπότε αυτό είναι στο επίκεντρο από την πλευρά μας».

Στη συνέχεια, ο Ελίασον μίλησε για τη μάχη του τίτλου, υπογραμμίζοντας: «Έχουμε πολύ σφιχτό πρόγραμμα εδώ και τα πάμε καλά ως ομάδα. Είμαστε ισόβαθμοι στην πρώτη θέση. Θα είναι ένα συναρπαστικό φινάλε. Πιστεύουμε στον εαυτό μας. Πιθανότατα θα μπορέσουμε να προσφέρουμε καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα τις επόμενες εβδομάδες. Θα δούμε πώς θα πάει. Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους οπαδούς μας τα ματς που έχουμε κάνει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και σε όλη τη σεζόν. Απλώς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε και θα επικεντρωθούμε στα δικά μας και θα δούμε πού θα βρεθούμε σε περίπου ένα μήνα. Αλλά από την πλευρά μας, παραμένουμε θετικοί και πιέζουμε ο ένας τον άλλον».

Όσο για το ενδεχόμενο να πανηγυρίσει το νταμπλ με την ΑΕΚ, ανέφερε: «Είναι σαφές ότι θα ήταν απολύτως φανταστικό. Είναι μια χώρα που είναι πραγματικά παθιασμένη με το ποδόσφαιρο και μπορείτε να δείτε τι σημαίνει κάτι τέτοιο σημαίνει για τους ανθρώπους. Επικεντρωνόμαστε σε αυτά που μπορούμε να επηρεάσουμε αυτή τη στιγμή και θα δούμε πόσο μακριά θα φτάσει τις επόμενες εβδομάδες».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα