Άρης: Θλάση ο Οντουμπάτζο, μένει εκτός για δύο εβδομάδες

Άρης: Θλάση ο Οντουμπάτζο, μένει εκτός για δύο εβδομάδες

Ο Οντουμπάτζο

bet365

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο, θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες οπότε θα χάσει τουλάχιστον τους τέσσερις επόμενους αγώνες του Άρη.

Ο τραυματισμός του Μόουζες Οντουμπάτζο αποδείχθηκε σοβαρός καθώς η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι υπέστη θλάση β’ βαθμού στο γαστροκνήμιο και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια απέναντι σε Ολυμπιακό (26/4), ΠΑΟΚ (30/4), Βόλο (3/5), ΑΕΚ (6/5) και θα προσπαθήσει να επανέλθει στην τελευταία αγωνιστική των play-offs απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να επανεξεταστεί και ο Γιάκουμπ Μπράμπετς ο οποίος επίσης ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να προλάβει αγώνες των play-offs.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα