ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Αουγκούστο και Τάισον, επέστρεψε ο Σάστρε

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Αουγκούστο και Τάισον, επέστρεψε ο Σάστρε

Αουγκούστο και Τάισον είναι αμφιβολοι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

bet365

Οι δύο κορυφαίοι του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι αμφίβολοι για τη μονομαχία των δύο «Δικεφάλων» την Τετάρτη (26/4 – 21:00) στην Opap Arena. Μπήκε με την ομάδα ο Ζόαν Σάστρε.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ντάγκλας Αουγκούστο και Τάισον στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση της Τρίτης (25/4).

Αντίθετα ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στον Ζόαν Σάστρε που προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Νέα εβδομάδα, νέες προκλήσεις. Το ντέρμπι της Κυριακής ανήκει στο παρελθόν και το αρνητικό αποτέλεσμα πρέπει να διαγραφεί άμεσα καθώς ακολουθούν ακόμα πέντε παιχνίδια για τα Play Offs και φυσικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το αγωνιστικό τμήμα ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έβγαλαν μία δυνατή προπόνηση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.

Ο Ζόαν Σάστρε επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, οι Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, ενώ την Τρίτη (25.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα