Μπερνάρντ στο Gazzetta: «Θυσιαστήκαμε για μια μεγάλη νίκη, ο Ιωαννίδης έδειξε την προσωπικότητά του»

Μπερνάρντ στο Gazzetta: «Θυσιαστήκαμε για μια μεγάλη νίκη, ο Ιωαννίδης έδειξε την προσωπικότητά του»

Νίκος Αθανασίου
O Mπερνάρντ μιλά στο Gazzetta

bet365

O Mπερνάρντ μιλά στο Gazzetta για το σπουδαίο «διπλό» του Παναθηναϊκού στη Τούμπα, το γκολ που σημείωσε, τις απαιτήσεις που έχει από τον εαυτό του για περισσότερα πράγματα αλλά και για τον clutch, Φώτη Ιωαννίδη.

Ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού στο μεγάλο «διπλό» μέσα στη Τούμπα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μία σπουδαία εμφάνιση. Με ένα.. χάδι στη μπάλα δημιούργησε το τετ-α-τετ στον Σπόραρ και άνοιξε το σκορ με υπέροχο τελείωμα, σκοράροντας το δεύτερο τέρμα του με την πράσινη φανέλα.

Ο Μπερνάρντ στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, δείχνει να παίρνει τα πάνω του και μιλώντας στο Gazzetta, αναφέρθηκε στην επιθυμία και την υποχρεώσή του να δίνει περισσότερα πράγματα στο «τριφύλλι» στα τελευταία μέτρα του γηπέδου, όντας χαρούμενος για την προσφορά του στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα μίλησε για μια αγωνιστική θυσία των συμπαικτών του που έφερε την νίκη, βγάζοντας παράλληλα το καπέλο στον Φώτη Ιωαννίδη.

«Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολα είναι τα παιχνίδια στη Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το περιμέναμε πριν το παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε πολύ καλά, είχαμε παίξει πέντε παιχνίδια με εκείνους μέσα στη σεζόν. Μας ήξεραν και τους ξέραμε καλά. Τον Ιανουάριο είχαμε τρία άσχημα αποτελέσματα μαζί τους σε μια δύσκολη εποχή, που είχαμε θέματα αυτοπεποίθησης. Ξέραμε ότι μπορούμε να δώσουμε περισσότερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν μια μεγάλη νίκη. Πίστευα και πιστεύω πάντα στην ομάδα μας και κάναμε το καλύτερο δυνατό αν και στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε μεγαλύτερη πίεση στους εαυτούς μας από αυτή που θα έπρεπε. Ήταν δύσκολο, είχαν ευκαιρίες. Καμιά φορά, όμως, μπορεί να συμβεί. Σκέφτεσαι πως πρέπει να κρατήσεις την νίκη. Υποφέραμε πολύ. Δεν κρατήσαμε την μπάλα, την διώχναμε μακριά, δεν ψάχναμε συμπαίκτες. Στο τέλος, όμως, θυσιαστήκαμε όλοι και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

O Bραζιλιάνος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στα γκολ μετά τα τέλη του 2022 και όπως ήταν λογικό ένιωσε ικανοποίηση, γνωρίζοντας πως μπορεί, πρέπει και θέλει να δίνει περισσότερα στο κομμάτι της δημιουργίας.

«Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα πιέζω τον εαυτό μου. Δεν ήταν εύκολο. Eίχα να σκοράρω πολύ καιρό ή να δώσω μια ασίστ. Ξέρω την αξία μου. Ξέρω ότι μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα από αυτά που έχω δώσει. Είμαι πολύ χαρούμενος που βαδίζω προς αυτή την κατεύθυνση, ήταν μια σημαντική στιγμή για εμένα αυτό το γκολ. Προσπαθώ και θέλω να δίνει περισσότερα καλά πράγματα στην ομάδα. Τώρα το γκολ, η ευκαιρία στον Σπόραρ, κάθε μέρα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος. Ξέρω πως πρέπει να γίνω πιο επικίνδυνος, να έχω καλύτερες αποφάσεις στα τελευταία μέτρα του γηπέδου για να δίνει περισσότερα πράγματα στην ομάδα μου».

Ο «Μπέρνι» μίλησε και για την αντίδραση με τρεις σερί νίκες μετά την γκέλα στη Λεωφόρο με τον Βόλο.

«Απαγορεύεται να χάσουμε πόντους. Είχαμε σπουδαία αντίδραση μετά την γκέλα στο παιχνίδι με τον Βόλο. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Παλεύουμε για τον τίτλο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, η ΑΕΚ πέρασε και από την έδρα του Ολυμπιακού. Θα είναι το τέλειο φινάλε στη σεζόν, αλλά αν με ρωτάς θα ήθελα να ήταν πιο εύκολο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να δείξουμε ότι το αξίζουμε. Μένουν 15 βαθμοί και πρέπει να τους πάρουμε όλους».

Παράλληλα, έσταξε μέλι για τον Φώτη Ιωαννίδη, αποθεώνοντας την νοοτροπία και την προσωπικότητα του Έλληνα στράικερ.

«Του είπα στα αποδυτήρια πως ήταν ένα «μεγάλο» πέναλτι αυτό που εκτέλεσε. Η καρδιά χτυπάει δυνατά σε τέτοιες στιγμές, το βάρος είναι μεγάλο, αλλά όταν παίρνεις το πέναλτι και το διαχειρίζεσαι έτσι, δείχνεις την προσωπικότητά σου. Σε μεγάλα παιχνίδια. Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ μέσα στη σεζόν. Τον παρακολουθώ από την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ. Βελτιώνεται συνέχεια, δουλεύει αρκετά και προσφέρει πράγματα στην ομάδα. Είναι σημαντικό για την ομάδα αλλά και για τον ίδιο φυσικά, να παρουσιάζει αυτή την πρόοδο».

Το ματς της Τούμπας μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και πλέον ακολουθεί εκείνο με τον Βόλο.

«Δεν θα είναι εύκολα με τον Βόλο. Το είδαμε και στη Λεωφόρο. Είχαν έντεκα παίκτες πίσω από την μπάλα. Πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα, να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε να είμαστε στη κορυφή της βαθμολογίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα