Τερζής: «Κάναμε αυτά που έπρεπε»

Τερζής: «Κάναμε αυτά που έπρεπε»

Ο Τερζής

bet365

Ο Τόλης Τερζής… αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του για την τακτική πειθαρχία αλλά και τη συγκέντρωση που είχαν στον αγώνα με τον Βόλο.

Ο προπονητής του Άρη στάθηκε περισσότερο στον τρόπο διαχείρισης του παιχνιδιού από την ομάδα του. «Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση και πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα το οποίο μας δίνει αέρα τεσσάρων βαθμών στην προσπάθεια που κάνουμε για την Ευρώπη. Πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί και πειθαρχημένοι και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Η ομάδα μας συνήθιζε να μην μπαίνει καλά στα παιχνίδια μετά από διακοπή, αυτή τη φορά όμως κάναμε το αντίθετο και η αλήθεια είναι ότι δουλέψαμε καλά πάνω σ’ αυτόν τον τομέα. Ο κάθε παίκτης ήξερε τι ακριβώς έπρεπε να κάνει στο γήπεδο και θα έλεγα ότι κάναμε πολλά απ’ όσα είχαμε πει».

Ρωτήθηκε για την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο καθώς δεν είχε τα ίδια τρεξίματα σε σχέση με το πρώτο. «Καταρχήν δουλέψαμε αρκετά πάνω σε τακτικά στοιχεία και παράλληλα τα παιδιά κατάλαβαν την κρισιμότητα του αγώνα. Θελήσαμε από την αρχή να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να τελειώσουμε το παιχνίδι αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις στιγμές μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος πήρε μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο, δεν κινδυνέψαμε με εξαίρεση μια φάση στο 54’. Κυκλοφορήσαμε ήρεμα την μπάλα και είχαμε σωστές τοποθετήσεις. Στο ημίχρονο είπα στα παιδιά ότι το ένα γκολ δεν μας εξασφαλίζει και ότι ήταν απαραίτητο να πετύχουμε ένα δεύτερο για να κλειδώσουμε το παιχνίδι».

Ρωτήθηκε για τα δύο διαφορετικά ημίχρονα του Αμπουπακάρ Καμαρά. «Του είπα στο ημίχρονο ότι στη φάση που έχασε στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε κοντρολάρει την μπάλα και να εκτελέσει με μεγαλύτερη ηρεμία. Του είπα επίσης να έχει υπομονή γιατί θα του ερχόταν η φάση, όπως κι έγινε».

Ο Τόλης Τερζής αναφέρθηκε στον Ενκουλού λέγοντας ότι… «είχε πρόβλημα, έχασε αρκετές προπονήσεις και δεν ήταν σε θέση να ξεκινήσει στο παιχνίδι. Δεν ξέραμε πόση ζημιά θα κάναμε και στον ίδιο. Ο Πίρσμαν είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής, τον δοκιμάσαμε σ’ αυτή τη θέση στις δύο τελευταίες προπονήσεις κι έδειξε ότι θα μπορούσε να ανταποκριθεί».

Σχετικά με τον Μόουζες Οντουμπάτζο, ο Βρετανός μπακ έχει ένα χτύπημα στη γάμπα και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα