Ολυμπιακός: Επιστροφή του Ρέτσου στην αποστολή, εκτός με ΑΕΚ οι Σαμασέκου και Γκάρι Ροντρίγκες

Ο Ρέτσος

bet365

Ο Ζοσέ Ανιγκό επανέφερε στις επιλογές του στον Ολυμπιακό τον στόπερ Παναγιώτη Ρέτσο αλλά όχι τους Ντιαντιέ Σαμασέκου και Γκάρι Ροντρίγκες με τον Γκάρι να προέρχεται από ίωση.

Αποστολή με τον Ρέτσο εντός αλλά εκτός παίκτες όπως οι Σαμασέκου, Γκάρι Ροντρίγκες και Μπουτούτσι (και βέβαια ο τραυματίας Κανός) έβγαλε ο Ανιγκό για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Ο Γκάρι είχε ίωση τις προηγούμενες ημέρες, όπως από ίωση πέρασαν και οι Εμβιλά και Ροντινέι.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Οι επιλογές του κ. Ανιγκό για την αναμέτρηση εναντίον της ΑΕΚ. Το βράδυ της Κυριακής (23/4, 21:00) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).

Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε το Σάββατο (22/4), με προπόνηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Ρέντη. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο κ. Ζοζέ Ανιγκό έκανε γνωστή την αποστολή για την αναμέρηση στο Φάληρο. Οι επιλογές του είναι οι εξής: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Olympiacos.org

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα