Ροντινέι: «Το ματς με την ΑΕΚ είναι ένας τελικός όπως και όλα τα παιχνίδια που απομένουν»

Newsroom
οσφπ

bet365

Ο Ροντινέι αναφέρθηκε για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ αλλά και την παρουσία του μέχρι στιγμής στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική των play-offs της Stoiximan Superleague, σε ένα ματς που είναι κρίσιμο για τους «ερυθρολεύκους» όσον αφορά το πρωτάθλημα.

Αυτό ακριβώς υποστήριξε στην «Cosmote TV» ο Ροντινέι, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι αλλά και στην παρουσία του μέχρι στιγμής στην Ελλάδα.

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Πραγματικά είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό ματς. Γενικώς τα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικά γιατί είναι οι δύο ομάδες που βρίσκονται πάνω από μας στην βαθμολογία. Είναι για μας ένας τελικός όπως και όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Έχουμε μπροστά έξι παιχνίδια που για μας είναι έξι τελικοί».

Για το αν έχουν ψυχολογικό πλεονέκτημα μετά τις δύο νίκες τους στα τελευταία δύο παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΚ: «Δεν ξέρω αν έχουμε το ψυχολογικό πλεονέκτημα. Σίγουρα γνωρίζουμε τα δυνατά σημεία του παιχνιδιού της ΑΕΚ. Έχουμε παίξει αρκετές φορές μαζί τους και ο ένας γνωρίζει πολύ καλά τον άλλον. Όλοι όσοι βρισκόμαστε στον Ολυμπιακό πρέπει να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε σε παιχνίδια σαν αυτό. Πρέπει όλοι να δώσουμε το 100%, να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό που είναι δύσκολο και σημαντικό».

Για το που θα κριθεί το ματς με την ΑΕΚ: «Νομίζω πως το κλειδί θα είναι η συγκέντρωση. Είναι ένα παιχνίδι που είχαμε πολλές μέρες για να το προετοιμάσουμε. Επομένως δουλέψαμε πολύ σε πολλά πράγματα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα εφαρμόσουμε όλα αυτά στον αγώνα. Πολλά από αυτά θα τα δούμε στο παιχνίδι. Πρέπει εκτός από συγκεντρωμένοι να είμαστε δυνατοί και ψυχολογικά έτοιμοι. Παίζουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και πρέπει πραγματικά να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και με την βοήθεια του κόσμου μας, που θα βρίσκεται στο «Καραϊσκάκης», να κερδίσουμε».

Για το πόσο έχει δεθεί με την ομάδα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα: «Ήρθα στον Ολυμπιακό με το όνειρο να παίξω στην Ευρώπη και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία για να πραγματοποιήσω το όνειρο αυτό. Έφυγα από την Βραζιλία ως νικητής. Κατέκτησα πολλά πράγματα εκεί, όμως το όνειρο μου ήταν να έρθω εδώ και να κατακτήσω ακριβώς τα ίδια. Είμαι γεμάτος με κίνητρο και με πάρα πολλή χαρά. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό και θα κάνω πάντα αυτό που έχω μάθει σε όλη μου τη ζωή. Θα τα δίνω όλα, θα δίνω και τη ζωή μου για την φανέλα που φοράω. Έχω εξαιρετικές σχέσεις με όλους τους συμπαίκτες μου. Ιδιαίτερα με τους Έλληνες με τους οποίους κάνω πάρα πολλά αστεία. Θέλω να τους ευχαριστήσω και δημόσια που με υποδέχθηκαν με αυτόν τον τρόπο. Οποιοσδήποτε έρθει στην Βραζιλία να με επισκεφθεί θα ανταποδώσω αυτή την υπέροχη φιλοξενία. Για όλα αυτά είμαι πολύ ευτυχισμένος και δίνω τα πάντα καθημερινά. Η δουλειά μου είναι να τρέχω, να μαρκάρω, να πασάρω και να κάνω όσα χρειάζεται η ομάδα μου στον αγωνιστικό χώρο. Θα δίνω τα πάντα κάθε μέρα γιατί θέλω να κατακτήσω αυτά που ήρθα να κατακτήσω. Να φέρουμε ξανά τον Ολυμπιακό στη θέση που του αξίζει. Ξέρω πως είμαστε έξι βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, όμως οι αντίπαλοι μας θα παίξουν και μεταξύ τους και εμείς έχουμε έξι παιχνίδια ακόμα για να κερδίσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα