Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η 11άδα που σκέφτεται και ετοιμάζει ο Ανιγκό για το ντέρμπι του Φαλήρου

Ο Βαλμπουενά

bet365

Ο Γάλλος τεχνικός σκέφτεται πιο έντονα να κατεβάσει σχήμα με Βαλμπουενά, Μπιέλ και Φορτούνη πίσω από τον φορ Μπακαμπού στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Ο Ζοσέ Ανιγκό ήδη κάνει τα αγωνιστικά του σχέδια για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ και σκέφτεται για τα καλά μία 11άδα με Βαλμπουενά, Φορτούνη και Μπιέλ πίσω από τον φορ Μπακαμπού. Παρά τα προβλήματα που είχαν οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται πως θα πάνε με σχεδόν φουλ... οπλοστάσιο (γράφουμε σχεδόν γιατί ο Κανός παραμένει εκτός) με την ΑΕΚ την Κυριακή στο κατάμεστο Φάληρο.

Σε πρώτη φάση τα φαβορί για το τέρμα και την άμυνα είναι οι Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Παπέ Σισέ, Ουσεϊνού Μπα και Ροντινέι. Εξάρι ο Εμβιλά, μπροστά του ο Ινμπόμ Χουάνγκ, ο Βαλμπουενά πίσω από τον φορ Μπακαμπού και πιθανώς άκρα με Φορτούνη και Μπιέλ (το πιθανώς έχει να κάνει περισσότερο με τον Μπιέλ). Ανάλογα βέβαια και με το επίπεδο ετοιμότητας παικτών όπως οι Ουσεϊνού Μπα και Εμβιλά θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις αλλά σε αυτή τη φάση η παραπάνω 11άδα δείχνει η επικρατέστερη.

Άρα λογικά πάμε στο εξής σχήμα: Πασχαλάκης - Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μπα και Ροντινέι - Εμβιλά και Ινμπόμ Χουάνγκ - Βαλμπουενά, Μπιέλ και Φορτούνης - Μπακαμπού.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα