Ανιγκό για τον νέο προπονητή στον Ολυμπιακό: «Να είστε σίγουροι πως θα είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή»

Ο Ανιγκό

bet365

Ο Ζοσέ Ανιγκό μίλησε στη COSMOTE TV για το ματς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη καθώς και σχετικά με την προπονητολογία στην ομάδα του Ολυμπιακού. 

Ο Ανιγκό είπε στη COSMOTE TV ενόψει του Ολυμπιακός - ΑΕΚ για:

Το εάν το ματς με την ΑΕΚ είναι η τελευταία ευκαιρία Ολυμπιακού για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: Ναι, συμφωνώ απόλυτα. Αυτό το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας. Δεν υπάρχει άλλο τζόκερ. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον, αλλά νομίζω πως αν δεν κερδίσουμε αυτό το ματς η συνέχεια θα είναι πάρα πολύ δύσκολη για μας. Αυτό είπα και στους παίκτες, στην ομιλία μου στις αρχές της εβδομάδας, πως από όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει τις τελευταίες εβδομάδες αυτό είναι το πιο δύσκολο και το πιο σημαντικό. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε.

Το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει τη νίκη: Το πλάνο υπάρχει αλλά δεν είναι δυνατόν να σας το αποκαλύψω αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Παίξαμε μαζί τους και στο Κύπελλο και κερδίσαμε στην έδρα μας, αλλά χάσαμε στη δική τους. Αυτό το παιχνίδι όμως είναι διαφορετικό. Το σίγουρο είναι πως θα είναι δύσκολο γιατί παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Επίσης σίγουρο είναι πως δεν έχουμε καμία άλλη επιλογή από το να κερδίσουμε. Είναι ο μοναδικός μας δρόμος και πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Το εάν υπάρχουν προβλήματα: Όχι έχουμε την τύχη να είμαστε όλοι καλά. Χτυπάω ξύλο που κανείς παίκτης μας δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Η προετοιμασία κυλάει καλά. Θα συνεχιστεί και αύριο και μετά όλα θα εξαρτώνται από τους ποδοσφαιριστές.

Την προπονητολογία των τελευταίων ημερών: Φυσικά και έχω γνώμη, αλλά δεν μπορώ να σας πω ακριβώς τι έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο. Μιλάμε συνεχώς αλλά αυτές οι συζητήσεις είναι προσωπικές. Η δουλειά μου ως προπονητής είναι προσωρινή. Θα κάθομαι στον πάγκο μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Η δουλειά μου είναι να βοηθήσω τον Ολυμπιακό ώστε να βρει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή.

Να είστε σίγουροι πως ο προπονητής αυτός θα είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και ο προπονητής θα πρέπει να έχει προσωπικότητα και χαρακτήρα γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση. Επομένως, θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Στον Ολυμπιακό αξίζει ένας πολύ καλός προπονητής και αυτό θα γίνει.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα