Παναθηναϊκός: Άπαντες παρόντες στην Τούμπα

Σωτήρης Μυκονίου
Παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν

bet365

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Με μία πρωινή προπόνηση, η οποία δεν έκρυβε εκπλήξεις, ολοκληρωθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες, καθώς με εξαίρεση τις γνωστές απουσίες όπως του Αϊτόρ, του Τρουϊγιέ και του Γκάνεα, δεν υπάρχουν άλλες.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα