Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (21/04) στο Gazzetta

Newsroom
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα από το Gazzetta

bet365

Η επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Άρη στην πρεμιέρα των play-offs της Basket League, η ανανέωση του Σιμάνκι και οι επαφές για Πινέδα και οι καταγγελίες του προέδρου του ΠΣΑΠΠ για παίκτη που πήγε να αυτοκτονίσει λόγω χρωστούμενων.

Εύκολη πρεμιέρα κόντρα στον Άρη για τον Ολυμπιακό, «Ευρωπαϊκό την επόμενη διετία» δήλωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος

Sport Day: Στην πρίζα! Ο Ανιγκό τσίγκλησε τον εγωισμό των παικτών του ζητώντας τους να δείξουν μεθαύριο ότι η 3η θέση τους αδικεί.Πάνοπλοι οι «ερυθρόλευκοι» αφού οι Εμβιλά, Μπα και Ροντρίγκες προπονήθηκαν κανονικά και φώναξαν «παρών» για το ντέρμπι. Με την... ουρά στα σκέλια η ΚΕΔ. Μετά τις ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Μπένετ όρισε τον Ιταλό elite ρέφερι Μάσα στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ και τον Γερμανό elite ρέφερι Ζίμπερτ στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Live Sport: «Έδεσε» Σιμάνσκι! Κίνηση-ματ της ΑΕΚ που κράτησε με αστραπιαίες κινήσεις το «μηχανάκι» της μέχρι το 2027. Στην Αθήνα για Αταμάν! Έρχεται σήμερα ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Μεγάλη συνέντευξη του Δημήτρη Ανδρεόπουλου στο SDNA: «Ευρωπαϊκό την επόμενη διετία».

Φως των Σπορ: Ούτε βήμα πίσω! Παράδειγμα προς αποφυγή για τον Ανιγκό το κακό πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Άνετος! Διέλυσε τον Άρη με 97-73, αύριο στη Θεσσαλονίκη για να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Όλοι μέσα! Άπαντες παρόντες με δίψα! Πήρε φόρα με... 97! Ο θρύλος έκανε το 1-0 επί του Άρη επικρατώντας με 97-73.

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Ανανέωσε μέχρι το 2027 ο Σιμάνσκι, επαφές για τον Πινέδα

Ώρα των Σπορ: Νταμιάν Σιμάνσκι 2027! Σπουδαία κίνηση της ΑΕΚ με ανανέωση του συμβολαίου του Σιμάνσκι. Απόλυτη επιβεβαίωση των αποκλειστικών ρεπορτάζ της «Ώρας». Στην... πρίζα για τον Πινέδα! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Κώστα Πλιάτσικα για τις κρίσιμες επαφές για το «δέσιμο» του Μεξικανού παικταρά.

Metrosport: Τόλης Τερζής: «Γιατί να φοβηθώ;», «Βρίσκουμε μπροστά μας πράγματα που έπρεπε να γίνουν το καλοκαίρι». Τα τέσσερα πρέπει του Λουτσέσκου: Κατοχή της μπάλας, ασφυκτική πίεση, όχι στα αβίαστα λάθη και ευκαιρίες που πρέπει να γίνουν γκολ. Καταγγελία σοκ του Γιώργου Μπαντή (πρόεδρος ΠΣΑΠΠ): Πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, που η πολιτεία του οφείλει χρήματα, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα