Άρης: Ο Ματέο Γκαρσία μπήκε στο πλάνο για τον Βόλο

Άρης: Ο Ματέο Γκαρσία μπήκε στο πλάνο για τον Βόλο

Newsroom
Ο Ματέο Γκαρσία

bet365

Η αξιολόγηση της κατάστασης του Ματέο Γκαρσία οδήγησε στην ένταξη του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού στο αγωνιστικό πλάνο του για τον εκτός έδρας αγώνα (23/4, 17:30) με τον Βόλο.

Ο Ματέο Γκαρσία συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής (21/4) προπόνησης του Άρη κι έτσι ξεπεράστηκε κάθε αμφιβολία για τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Βόλο. Και μένει να φανεί αν ο Αργεντίνος μπορεί να εισχωρήσει στη λίστα των επιλογών της αρχικής ενδεκάδας. Αυτό θα εξαρτηθεί και από τις αποφάσεις που θα πάρει ο Τόλης Τερζής γα τον σχηματισμό της ομάδας του καθώς στην περίπτωση που καταλήξει σε διάταξη με τρεις κεντρικούς μέσους, τότε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η επιστροφή του Γκαρσία στην 11αδα.

Αντιθέτως, ο Λούκας Ρουπ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής και θα κάνει προσπάθεια να επανέλθει στα δύο παιχνίδια της ερχόμενης εβδομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα