Ολυμπιακός: Σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων Εμβιλά, Μπα και Γκάρι Ροντρίγκες ενόψει ΑΕΚ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων Εμβιλά, Μπα και Γκάρι Ροντρίγκες ενόψει ΑΕΚ

bet365

Οι Γιαν Εμβιλά, Γκάρι Ροντρίγκες και Ουσεϊνού Μπα είναι έτοιμοι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Ζοσέ Ανιγκό αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τους Εμβιλά, Μπα και Γκάρι Ροντρίγκες για το ματς με την ΑΕΚ (23/4, 21.00). Ο Γάλλος μέσος κι ο εξτρέμ του Ολυμπιακού ταλαιπωρήθηκαν από ίωση, ενώ ο Σενεγαλέζος στόπερ είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Ωστόσο κι οι τρεις τους ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και πλέον είναι στη διάθεση του προπονητή τους και θα είναι στην επιλογή του το αν θα τους συμπεριλάβει ή όχι στα πλάνα του. Με προβλήματα ήταν και οι Παπέ Σισέ και Μπουτούτσι αλλά φαίνεται ότι θα είναι ΟΚ και εκείνοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα