ΑΕΚ: Η Ράκοβ ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Σβάρνα

ΑΕΚ: Η Ράκοβ ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Σβάρνα

Newsroom
Στράτος Σβάρνας σε προπόνηση της ΑΕΚ

bet365

Η πολωνική Ράκοβ πλήρωσε τη ρήτρα των 800.000 ευρώ και απέκτησε τον Στράτο Σβάρνα με κανονική μεταγραφή από την ΑΕΚ.

Ήταν σχεδόν δεδομένο ότι η Ράκοβ θα αγόραζε τον Στράτο Σβάρνα από την ΑΕΚ, καθώς ο 25χρονος Έλληνας στόπερ που αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στην πολωνική ομάδα είχε πείσει τους ανθρώπους του συλλόγου με τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν.

Η Ράκοβ ανακοίνωσε ότι ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Σβάρνα από την ΑΕΚ (το ρεπορτάζ κάνει λόγο για 800.000 ευρώ) και έκανε δικό της τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ως το 2027 με την πολωνική ομάδα, η οποία οδεύει προς την κατάκτηση του τίτλου φέτος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέρος του συλλόγου για τα επόμενα χρόνια. Αυτός ήταν ο στόχος μου από τότε που ήρθα εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο σύλλογος με πίστεψε. Το ίδιο και οι οπαδοί. Θέλω να βελτιώνομαι κάθε χρόνο, συνεπώς την επόμενη σεζόν θέλω να παίξω σε ευρωπαϊκούς ομίλους και να νιώσω αυτή την εκπληκτική εμπειρία», δήλωσε ο Σβάρνας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ράκοβ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα