ΑΕΚ: Η Ράκοβ επιβεβαίωσε ότι αγοράζει τον Σβάρνα

ΑΕΚ: Η Ράκοβ επιβεβαίωσε ότι αγοράζει τον Σβάρνα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η Ράκοβ επιβεβαίωσε ότι αγοράζει τον Σβάρνα

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της πολωνικής Ράκοβ με επίσημη τοποθέτησή του έκανε γνωστό ότι θα ασκηθεί η οψιόν για την απόκτηση του Στράτου Σβάρνα από την ΑΕΚ, με την Ένωση να βάζει στα ταμεία της γύρω στις 800.000 ευρώ.

Ο Στράτος Σβάρνας είχε παραχωρηθεί δανεικός το περασμένο καλοκαίρι από την ΑΕΚ στη Ράκοβ Τσεστόχοβα, ενώ στη συμφωνία μεταξύ των δύο κλαμπ είχε τοποθετηθεί οψιόν αγοράς, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι αυτή ανερχόταν στις 800.000 ευρώ.

Ο 25χρονος Έλληνας στόπερ κατάφερε να καθιερωθεί στην πολωνική ομάδα, η οποία μάλιστα οδεύει για την κατάκτηση του τίτλου στην Ekstraklasa, καθώς προπορεύεται με εννιά βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Λέγκια.

Εδώ και κάποιους μήνες, λόγω και των εμφανίσεων του Σβάρνα με τη Ράκοβ, ήταν δεδομένο πως ο πολωνικός σύλλογος θα ενεργοποιούσε την οψιόν αγοράς του, κάτι που επιβεβαιώθηκε πλέον και δια στόματος του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Ρόμπερτ Γκραφ. Αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ την άνοιξη, όταν και υπάρχει το σχετικό deadline στην καταβολή των χρημάτων, θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό γύρω στις 800.000 ευρώ.

«Το deadline είναι λίγο πιο μετά από τα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου, αλλά αποτελεί κάτι το τυπικό. Δεν μπορώ να αποκαλύψω το ακριβές ποσό και να επιβεβαιώσω ότι η ρήτρα είναι στις 800.000 ευρώ καθώς αυτό είναι μυστικό στη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι σίγουρα θα κάνουμε χρήση της οψιόν που έχει συμφωνηθεί», ήταν τα λόγια του αθλητικού διευθυντή της Ράκοβ στη συνέντευξη που παραχώρησε στην πολωνική ιστοσελίδα Weszlo.

Η ΑΕΚ εκτός από τον Σβάρνα, έχει ήδη παραχωρήσει τον Χρήστο Αλμπάνη με κανονική μεταγραφή στην Ανδόρα, στην οποία είχε δοθεί το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού, ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Κλεμάν Μισελέν, ο οποίος είναι δανεικός στην Μπορντό, έχοντας μάλιστα και οψιόν αγοράς στον γαλλικό σύλλογο που επίσης μπορεί να εξασκηθεί στο τέλος της σεζόν. Δανεικός από την ΑΕΚ είναι επίσης και ο Όλεγκ Νταντσένκο στη Ζόρια, με τον Ουκρανό μπακ πρόσφατα να ξεπερνάει τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα