Χάμες Ροντρίγκες: Η τελευταία του ευκαιρία να ανακάμψει μετά τον Ολυμπιακό

Χάμες Ροντρίγκες: Η τελευταία του ευκαιρία να ανακάμψει μετά τον Ολυμπιακό

Χάμες Ροντρίγκες: Η τελευταία του ευκαιρία να ανακάμψει μετά τον Ολυμπιακό

bet365

Ιστοσελίδα στο εξωτερικό στέκεται στην πορεία του Χάμες Ροντρίγκες μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και τονίζει πως όποιος και να είναι ο επόμενος σταθμός του Κολομβιανού, σίγουρα θα αποτελέσει και την τελευταία του ευκαιρία για να βάλει την καριέρα του σε ανοδική πορεία. 

Όπως ανέλυσε στο Gazzetta κι ο Θάνος Σαρρής, ο Χάμες Ροντρίγκες είναι ένα διαμάντι που εν τέλει δεν έλαμψε ποτέ στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα. Μας χάρισε ελάχιστες στιγμές και πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό το διαζύγιό του με τους ερυθρόλευκους.

Το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο κι η κίνησή του να μη βγει στον πάγκο για να δει το παιχνίδι αλλά και το ότι δεν δέχτηκε να ζητήσει συγγνώμη ήταν το... κερασάκι στην τούρτα για έναν παίκτη που κόστιζε 3.000.000 ευρώ.

Η ιστοσελίδα «planetsport.com», στέκεται στη φθίνουσα πορεία του από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά. Αναφέρεται στην επιλογή της Εβερτον λόγω της παρουσίας του Αντσελότι και της αποχώρησής του από το Μέρσισαϊντ όταν εκείνος έφυγε από την ομάδα.

Μετά ακολούθησε η Αλ Ραγιάν στο Κατάρ, στην οποία δεν στέριωσε ούτε εκεί και μετά ήρθε ο Ολυμπιακός, στον οποίο βρήκε τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο.

Και στο Λιμάνι, ωστόσο, δεν ολοκλήρωσε ούτε καν το συμβόλαιο του ενός έτους.

Πλέον, η Γαλατασαράι θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της, βρίσκοντας στο πρόσωπό του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Χουάν Μάτα. Η Μπεσίκτας από την άλλη θέλει να καλύψει το κενό που θα δημιουργήσει η αποχώρηση του Ντέλε Άλι.

Το εν λόγω δημοσίευμα, πάντως, κλείνει με την εκτίμηση πως: «Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Όποια ομάδα και αν βρεθεί στο δρόμο του, στη συνέχεια, είναι πιθανό να αποτελέσει για τον Χάμες την τελευταία του ευκαιρία ώστε να αναζωογονήσει την καριέρα του μετά από δύο διαδοχικές λύσεις συμβολαίων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα