Ολυμπιακός: Οι έξι στιγμές του Χάμες στο Λιμάνι (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι έξι στιγμές του Χάμες στο Λιμάνι (vids)

bet365

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και το Gazzetta εστιάζει σε έξι στιγμές του στη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα, άλλες καλές και άλλες κακές.

Ο 31χρονος Χάμες Ροντρίγκες δεν είναι πια μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού. Ο Κολομβιανός σταρ ανακοινώθηκε επίσημα στις 15 Σεπτεμβρίου και αποχώρησε και τυπικά από την ομάδα στις 13 Απριλίου. Δεν έβγαλε δηλαδή μία ολόκληρη σεζόν.

Το Gazzetta στέκεται σε έξι στιγμές του στην ομάδα. Έξι στιγμές που τον καθόρισαν κατά κάποιον τρόπο. Άλλες καλές και άλλες άσχημες. Θα μπορούσαν βέβαια να είναι και ορισμένες ακόμα αλλά μένουμε σε αυτές. Ως plus one, δηλαδή ακόμα μία πιθανώς να μπαίνει η ασίστ του στο 1-1 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

​ ​

Η απόκτησή του και η συνύπαρξή του με τον κολλητό του Μαρσέλο

Η απόκτησή του και η συνύπαρξή του με τον κολλητό του Μαρσέλο

Το πρώτο του γκολ ever με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Το πρώτο του γκολ ever με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Το γκολ... μαγεία στο ματς με τη Λαμία

Το γκολ... μαγεία στο ματς με τη Λαμία

Η γκολάρα με τον Αστέρα Τρίπολης και η αντίδρασή του

Η γκολάρα με τον Αστέρα Τρίπολης και η αντίδρασή του

Το χειρότερό του παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού ήρθε στη Λεωφόρο

Το χειρότερό του παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού ήρθε στη Λεωφόρο

Οι τίτλοι τέλους στον Ολυμπιακό

Οι τίτλοι τέλους στον Ολυμπιακό

Ο Χάμες ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό στις 15 Σεπτεμβρίου και το ίδιο βράδυ βρέθηκε στο Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ μαζί με Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον φίλο του και άλλοτε συμπαίκτη του Μαρσέλο. Η φωτογραφία Χάμες - Μαρσέλο ήταν η πρώτη δυνατή εικόνα του Κολομβιανού σταρ.

Η βραδιά δεν πήγε καλά αγωνιστικά για την ομάδα αλλά ο Κολομβιανός σταρ ήταν στο επίκεντρο, κάτι λογικό για παίκτη που έχει φορέσει τις φανέλες των Ρεάλ και Μπάγερν.

Δεν ήρθε σε μία καλή ημέρα για τον Ολυμπιακό σε επίπεδο αποτελέσματος στη Stoiximan Super League 1.

Ο Χάμες έβαλε γκολ με τον ΠΑΟΚ αλλά η ομάδα του δεν τα κατάφερε εκείνη την ημέρα χάνοντας με σκορ 2-1. Ήταν πάντως η πρώτη φορά που σκόραρε με τα χρώματα των Πειραιωτών από τη στιγμή που πήγε στην ομάδα. Πήγε τον Σεπτέμβριο και σκόραρε τον Οκτώβριο.

Η ποιότητα του Χάμες φυσικά δεν αμφισβητείται παρότι δεν μπορεί να παίζει με ένταση και φουλ τακτική προσήλωση.

Στον αγώνα με τη Λαμία είχε μία φοβερή έμπνευση με το κεφάλι του για σκοράρει και να αποθεωθεί σε μία αναμέτρηση που ήρθε η νίκη για τον Ολυμπιακό. Και σε αυτή τη φάση του γκολ την πάσα του την είχε κάνει - όπως και σε άλλες περιπτώσεις - ο Ινμπόμ Χουάνγκ.

Στο ματς με την ευρεία νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης και το 5-0 υπέρ της ομάδας του ο Χάμες συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Ινμπόμ Χουάνγκ - σε ακόμα μία φάση - και έβαλε γκολάρα με σουτ.

Στη συνέχεια έβγαλε μία μάλλον περίεργη αντίδραση στον πανηγυρισμό του προς την εξέδρα. Σαν να είχε δηλαδή νεύρα εκείνη τη στιγμή. Να υπενθυμιστεί πως ο Χάμες είχε βγάλει νεύρα και μετά από αλλαγή του από τον Μίτσελ.

Στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ο Χάμες έκανε πιθανότατα το πιο κακό του ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Τον χειρότερό του αγώνα με τους Πειραιώτες. Επόμενο ήταν να γίνει αλλαγή ενώ αντέδρασε - όπως είχε κάνει πιο παλιά με Μίτσελ απλά τώρα το έκανε πιο έντονα - μετά την αντικατάστασή του. Έβγαλε και νεύρα και γενικά μία κακή αντίδραση που συνεχίστηκε και την επόμενη ημέρα.

Στις 13 Απριλίου και λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι επισημοποιήθηκε η αποχώρηση του Χάμες Ροντρίγκες από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Ο έμπειρος Κολομβιανός έμεινε στον Ολυμπιακό περίπου 7,5 μήνες εκ των οποίων τουλάχιστον τους 2 είχε διαρκή προβλήματα τραυματισμών και όταν ήταν στην ομάδα αλλά και όταν βρέθηκε στην Εθνική της χώρας του. Στον Ολυμπιακό σε 23 αγώνες είχε 5 γκολ και 6 ασίστ.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi