Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (14/04) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (14/04) στο Gazzetta

bet365

Ο Ολυμπιακός που ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια στην πρώτη θέση, ο Κουρμπέλης που ανανεώνει και οι αποφάσεις του Αγγελόπουλου μετά τα επεισόδια στα... χτυπήματα των σημερινών πρωτοσέλιδων.

Πρώτη θέση στην Ευρωλίγκα για Ολυμπιακό - Ανανεώνει ο Κουρμπέλης

Sport Day: Πρώτος και καλύτερος! Έρχεται η Φενέρ! Με νίκη της Ζαλγκίρις στο Μόναχο και της Παρτιζάν επί του Παναθηναϊκού, η τουρκική ομάδα θα είναι η αντίπαλος των Πειραιωτών στους «8». Κανείς δεν τον θέλει! Μετά την Κύπρο και ο Βόλος είπε «όχι» στη διοργάνωση του τελικού, ο οποίος είναι στον αέρα, λόγω της ανυπαρξίας της ΕΠΟ.

Live Sport: Fire 4! Πρώτος και καλύτερος (24-10) στην Ευρωλίγκα ο υπέροχος Ολυμπιακός, ομαδάρα-πυρκαγιά.«Δένει» Κουρμπέλη! Μία ανάσα από την ανανέωση ο αρχηγός του ΠΑΟ, τελειώνει το θέμα με τα play-offs. Παρελθόν ο Χάμες. Η «Live» αναλύει τους λόγους του «διαζυγίου» με τον Ολυμπιακό. Άξελ Γιάκομπσεν: «Φεύγω περήφανος».

Φως των Σπορ: Θρύλος πάνω από όλους! Η πρώτη ελληνική ομάδα στην ιστορία της Ευρωλίγκας που τερμάτισε στην κορυφή της κανονικής περιόδου. Μπασκόνια, Ζαλγκίρις ή Φενέρμπαχτσε οι πιθανοί αντίπαλοι στα play-offs.

Κόκκινος Πρωταθλητής: ΕΠΟΣ! Ο Ευρωπαίος Ολυμπιακός έγραψε και πάλι ιστορία! Μέχρι την στέψη! Ολυμπιακός - Μπασκόνια 86-78. Δεν φοβάται κανέναν στα play-offs, όλοι τον τρέμουν... Η νέα συνταγή! Τέλος οι τύπου Μαρσέλο, Χάμες και Βρσάλικο.

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Παίρνει αποφάσεις μετά τα επεισόδια ο Αγγελόπουλος, τα 14 συμβόλαια της επόμενης σεζόν για τον Άρη

Ώρα των Σπορ: Στρατηγός Ματίας! Η εκπληκτική διαχείριση του υλικού, η απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλο το γκρουπ και το μήνυμα που έστειλε για το φινάλε. Παράταση στην αγωνία για Σέρχιο, καθαρές οι εξετάσεις του Μοχανάντι. Παίρνει αποφάσεις ο Μάκης Αγγελόπουλος, μετά την τιμωρία για τα επεισόδια στα Άνω Λιόσια.

Metrosport: Μία ανάσα πριν το 9ο. Η χθεσινή τυπική διαδικασία στέλνει τον ΠΑΟΚ σ' ένα νέο ραντεβού με την ιστορία... όταν και όπου δοθεί, για την κατάκτηση ενός ακόμη Κυπέλλου. Βλέπει και αποφασίζει. Το μήνυμα του Παλικούτσα, ο στόχος της Ευρώπης και η παραμονή παικτών. Τα 14 συμβόλαια της επόμενης χρονιάς και τα... περισσότερα ερωτηματικά. «Όχι» από Μήτρογλου. Θέλει όλο το ποσό των 350 χιλ. ευρώ, συνεχίζονται οι συζητήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα