Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στο Gazzetta: Το quiz που δεν... ντρίμπλαρε ο αρχηγός! (vid)

Τζόρτζεβιτς

bet365

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο θρυλικός αρχηγός του Ολυμπιακού σ' ένα quiz του Gazzetta, που δυσκόλεψε ακόμα και τον άνθρωπο που... δημιούργησε τις ερωτήσεις. Τον ίδιο τον Τζόλε!

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ήρθε στο Gazzetta με τη συνέντευξη της ζωής του. Με μια μοναδική εξομολόγηση. Ο θρυλικός αρχηγός του Ολυμπιακού, ο άνθρωπος των 12 πρωταθλημάτων, των 5 Κυπέλλων, των αμέτρητων συμμετοχών και τερμάτων μίλησε για όλη τη ζωή και τη μοναδική καριέρα του.

Εχει ζήσει τόσα που... μέχρι κι ο ίδιος με δυσκολία μπόρεσε να θυμηθεί στο - ομολογουμένως - δύσκολο quiz του Gazzetta.

Από ποια ομάδα δεν έχασε ποτέ; Με ποιον παίκτη είχε τις περισσότερες κοινές συμμετοχές στον Ολυμπιακό; Ποιο είναι το ρεκόρ του σε ασίστ σε μια χρονιά στους ερυθρόλευκους; Ποιο ήταν το ντεμπούτο του στο Champions League; Πότε αποβλήθηκε στη διοργάνωση των αστεριών;

Οι απαντήσεις στο παρακάτω απολαυστικό βίντεο:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα