Αρης: Τέλος η σεζόν για Μπράμπτετς

Αρης: Τέλος η σεζόν για Μπράμπτετς

Newsroom
 Αρης: Τέλος η σεζόν για Μπράμπτετς

bet365

Ο Μπράμπετς υπέστη κάταγμα στα πλευρά και ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται από τρεις ως πέντε εβδομάδες.

Τραυματίας αποχώρησε ο Μπράμπετς από το χθεσινό (9/4) ματς του Αρη με την ΑΕΚ και ο στόπερ των «κίτρινων» διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως έχει υπέστη κάταγμα στα πλευρά και ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται από τρεις ως πέντε εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως προβάλει σχεδόν απίθανο να παίξει ξανά στην τρέχουσα σεζόν.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποκατάσταση για το πρώτο, προπόνηση ειδικής αντοχής για το δεύτερο γκρουπ).
Οι Ματέο Γκαρσία και Λούκας Ρουπ έκαναν και σήμερα θεραπεία. Σε ό,τι αφορά τον Γιακούμπ Μπράμπετς, ο διεθνής Τσέχος αμυντικός, που υπέστη κάταγμα στα πλευρά στη χθεσινή αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ., στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται στις τρεις με πέντε εβδομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα