Αλμέιδα: «Από τις… 00:01 θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι»

Αλμέιδα: «Από τις… 00:01 θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι»

Newsroom
οσφπ

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στη δυσκολία του παιχνιδιού κόντρα στον Άρη μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

Η ΑΕΚ κατάφερε να... λυγίσει τον Άρη και να επικρατήσει δύσκολα με 3-1 μέσα στην «OPAP Arena».

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στη δυσκολία που είχε η συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για το ματς, τις ευκαιρίες που χάθηκαν και τις αλλαγές που βοήθησαν: «Καλησπέρα! Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Προαισθανόμασταν πώς θα ήταν. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δυο ευκαιρίες με τον Σέρχιο που δεν τελειώσαμε επιτυχώς. Μπορέσαμε προηγηθήκαμε. Στη συνέχεια κάναμε ένα λάθος που πληρώσαμε ακριβά και ήρθα το 1-1. Στο ημίχρονο ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα και το δεύτερο ήταν διαφορετικό. Με περισσότερη ακρίβεια, ηρεμία. Περισσότερο ποδόσφαιρο και ευκαιρίες να σκοράρουμε. Μπορέσαμε να δουλέψουμε ως ομάδα. Τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν. Με χαροποιεί γι’ αυτά τα παιδιά. Και φυσικά με χαροποιεί η νίκη».

Για τη συνέχεια και πως είναι ο Μουκουντί και τη διαχείριση που πρέπει να γίνει: «Ελπίζουμε ο Μουκουντί ότι από αύριο θα προπονηθεί κανονικά. Σήμερα με το πάθος που είχε το παιχνίδι και το πώς εξελίχθηκε θα το διασκεδάσουμε. Θα το χαρούμε. Από τις… 00:01 θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα