ΑΕΚ-Άρης: Μεθυσμένοι οι Πολωνοί διαιτητές, προπηλάκισαν ταξιδιώτες στο «Ελ. Βενιζέλος» και είναι άφαντοι

Μεθυσμένοι οι Πολωνοί διαιτητές του ΑΕΚ - Άρης, προπηλάκισαν ταξιδιώτες στο «Ελ. Βενιζέλος» και είναι άφαντοι

bet365

Χαμός με τους Πολωνούς διαιτητές του σημερινού αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, αφού πρωταγωνίστησαν, όντας μεθυσμένοι σε επεισόδιο που έγινε με άλλους συνταξιδιώτες τους στο «Ελ.Βενιζέλος» και παραμένουν άφαντοι.

Τραγελαφικές καταστάσεις έλαβαν χώρα στο «Ελ.Βενιζέλος» με πρωταγωνιστές τους Πολωνούς διαιτητές του σημερινού αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, οι οποίοι προπηλάκισαν ταξιδιώτες, με τους ρέφερι του ματς μάλιστα να φτύνουν έναν εξ' αυτών. Μέχρι στιγμής οι διαιτητές παραμένουν άφαντοι.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν η διαιτητική ομάδα ταξίδευε για την Ελλάδα και το «Ελ.Βενιζέλος». Κατά τη διάρκεια της πτήσης τσακώθηκαν με Έλληνες επιβάτες που ζουν στην Πολωνία κι ερχόντουσαν να επισκεφθούν την πατρίδα τους. Οι τέσσερις διαιτητές, ο πρώτος Πάβελ Ρατσκόφσκι, οι βοηθοί του Ράντοσλαβ Σιέτζκα και Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ έκαναν μία κουβέντα για το παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο λέγοντας τρομερά πράγματα μεταξύ τους ενώ παράλληλα κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ μέσα στο αεροπλάνο.

Κάποιοι Έλληνες που καταλάβαιναν την γλώσσα, τους μίλησαν κάποια στιγμή και τους είπαν ότι «γνωρίζουμε την γλώσσα και καταλαβαίνουμε τι λετε» κι εκείνοι τους επιτέθηκαν. Πιο συγκεκριμένα, το επεισόδιο έγινε ανάμεσα στους Πολωνούς διαιτητές κι έναν πατέρα με τον γιό του. Μάλιστα, έφτασε σε τέτοιο σημείο, που οι ρέφερι του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, τους περίμεναν μετά στην φυσούνα και τους προπηλάκισαν με κεντρικό πρωταγωνιστή τον πρώτο διαιτητή της συνάντησης, Πάβελ Ρατσκόφσκι.

Ανάμεσα στα όσα έλεγαν ανέφεραν πως το χθεσινό βράδυ θα επισκεφτόντουσαν κάποιο κλαμπ της πρωτεύουσας για να διασκεδάσουν. Στην συνέχεια καθώς πήγαιναν να παραλάβουν τις αποσκευές τους, προπηλάκισαν εκ νέου τους δύο Έλληνες και μάλιστα έφτασαν στο σημείο να φτύσουν τον πατέρα. Κάπου εκεί παρενέβη η αστυνομία, αλλά και ο απεσταλμένος της ΕΠΟ, που χρειάστηκε να μπει στον ιμάντα των αποσκευών για να τους χωρίσει.

Την άθλια κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει οι Πολωνοί διαιτητές συνειδητοποίησε και ο τέταρτος διαιτητής που πήγε στο ξενοδοχείο να τους παραλάβει. Την κατάσταση μέθης τους επιβεβαιώνει και η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το καλύτερο.

Το κορυφαίο όλων είναι πως αυτή τη στιγμή οι Πολωνοί διαιτητές είναι εξαφανισμένοι Στην ΕΠΟ είναι ενήμεροι για όλα αυτά τα περιστατικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα