G-Betting: Ματς κορυφής με έδρες, γκολ και κόρνερ

G-Betting G-Betting
G-Betting: Ματς κορυφής με έδρες, γκολ και κόρνερ

bet365

Ντέρμπι αιωνίων, ΑΕΚ για κορυφή, ΠΑΟΚ για ανασύνταξη. Η 3η ημέρα των play-offs τα έχει... όλα. Θα πάμε με τις έδρες, τα γκολ και τα κόρνερ!

ΑΕΚ-Άρης: Στην Ενωση έχουν στο μυαλό τους τη νίκη και μόνο αυτή απέναντι σ' έναν Άρη που την προηγούμενη εβδομάδα έφυγε από το Καραϊσκάκης με το βαθμό της ισοπαλίας. Η Ενωση είναι υποψιασμένη και αποφασισμένη για τους τρεις βαθμούς που ό,τι και να γίνει στο ντέρμπι της Λεωφόρου θα είναι τουλάχιστον στο ρετιρέ μαζί με τον Παναθηναϊκό. Το combo bet της Novibet με 1 και over 1,5 στο 1,73 θα είναι η επιλογή μας για το εν λόγω ματς.

ΑΕΚ-Άρης

ΠΑΟΚ-Βόλος: Ο ΠΑΟΚ μετά το στραπάτσο στο Φάληρο, έχει απομακρυνθεί πολύ από την κορυφή, αλλά θέλει να συνεχίσει το δικό του κυνήγι ακόμα και για την 3η θέση, ενώ μπροστά στον κόσμο του θα θέλει να προσφέρει θέαμα, γκολ και φυσικά τη νίκη. Το 1 και over 2.5 της Stoiximan το βρίσκουμε σε απόδοση 1.65.

ΠΑΟΚ-ΒΟΛΟΣ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ενα ματς που το θέλουν κι οι δύο όσο τίποτα. Ενα ματς που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες. Οι πράσινοι θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή και να μη δώσουν καμία επιπλέον χαρά στην ΑΕΚ, ενώ οι πρωταθλητές δεν έχουν εγκαταλείψει το κυνήγι του τίτλου και ξέρουν καλά ότι με τους τρεις βαθμούς θα βάλουν... φωτιά στο πρωτάθλημα. Στη bwin θα πάμε σε build a bet με under 2,5 γκολ, ver 2,5 κόρνερ Παναθηναϊκού και over 2,5 κόρνερ Ολυμπιακού σε συνολική απόδοση 2,65.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting