Λεβαδειακός: Ανακοίνωσε αποστολή με 22 παίκτες ο Πετράκης

Ο Λεβαδειακός

bet365

Χωρίς να προκύψει κάποιο έκτακτο πρόβλημα ανακοίνωσε αποστολή ο κόουτς Πετράκης στην ομάδα του Λεβαδειακού για τον αγώνα με τον Αστέρα.

Από τον Λεβαδειακό είναι εκτός ο εδώ και καιρό τραυματίας Λούα Λούα ενώ off είναι και οι Σαβιέ, Τορό, Σκβάρκα και Κωνσταντινίδης. Από τη μεριά τους οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν ως εξής την αποστολή τους:

Για την Τρίπολη αναχώρησε η αποστολή του Λεβαδειακού, ενόψει του αυριανού (8/4, 19:30) αγώνα με τον Αστέρα στο «Θ.Κολοκοτρώνης», για την 3η αγωνιστική των play-outs της Stoiximan Super League 1. Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και οι 22 παίκτες που επέλεξε ο κ. Πετράκης είναι οι: Γκροφ, Στογιάνοβιτς, Μπελμόντ, Χάμοντ, Μεχία, Σακό, Βινίσιους, Βήχος, Βρακάς, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Λιάγκας, Νίκας, Ντεντάκης, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Νταμπό, Σαχπεκίδης, Γερεμέγεφ και Παζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα