Σένκεφελντ στο Gazzetta: «Να δώσουμε τα πάντα για την νίκη με τον Ολυμπιακό»

O Σένκεφελντ στο Βικελίδης

bet365

Ο Ολλανδός στόπερ του Παναθηναϊκού μιλά στο Gazzetta για το μεγάλο διπλό επί του Άρη, όσα πρέπει να βελτιώσει το Τριφύλλι και το επερχόμενο αιώνιο ντέρμπι στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη γκέλα στο παιχνίδι με τον Βόλο, έβγαλε σπουδαία αντίδραση στο Βικελίδης, νίκησε τον Άρη με 1-0 και παρέμεινε στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ένας εκ των κορυφαίων παικτών του Τριφυλλιού στην αναμέτρηση, ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε στο Gazzetta για όσα έκριναν το ματς υπέρ των ''πρασίνων'', για την απαιτούμενη βελτίωση στη δημιουργία και το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

«Στα πρώτα είκοσι λεπτά δεν ήμασταν τόσο καλοί αλλά μετά ελέγξαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε, είχαμε ευκαιρίες, με τον Κουρμπέλη, τον Σπόραρ, τον Μαντσίνι και φυσικά το γκολ που μας έδωσε την νίκη.

Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο είχαμε ευκαιρίες για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και στο τέλος της ημέρας ως ομάδα, όλοι μαζί πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί για να μπορούμε να φτιάχνουμε περισσότερα πράγματα και να σκοράρουμε πιο εύκολα» είπε αρχικά ο έμπειρος άσος και συνέχισε σχετικά με όσα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο:

«Στο δεύτερο μέρος δεν δεχθήκαμε καμία φάση, ήμασταν εξαιρετικοί στο αμυντικό τρανζίσιον, βγαίναμε πρώτοι στις δεύτερες μπάλες, δεν αφήσαμε τον Άρη να παίξει, βρήκαμε φάσεις και σκοράραμε. Από κει και πέρα, όμως, πρέπει ως ομάδα, όλοι μαζί να δημιουργούμε περισσότερο, ειδικά όταν υπάρχουν χώροι για να το κάνουμε αυτό».

Τι είπε για το ντέρμπι που ακολουθεί κόντρα στον Ολυμπιακό;

«Κάναμε αυτό που έπρεπε με τον Άρη και τώρα κοιτάμε μπροστά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την νίκη. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, το 100% για να χαρίσουμε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο των οπαδών μας, έχοντας παραμείνει στη πρώτη θέση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα