Παναθηναϊκός: Εκτός με πρόβλημα ο Μπρινιόλι, βασικός ο Λοντίγκιν!

Παναθηναϊκός: Εκτός με πρόβλημα ο Μπρινιόλι, βασικός ο Λοντίγκιν!

Νίκος Αθανασίου
Ο Γιούρι Λοντίγκιν

bet365

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι τέθηκε νοκ-άουτ στο ζέσταμα με ενοχλήσεις στη πλάτη και κάτω από τα δοκάρια του ''τριφυλλιού'' κόντρα στον Άρη θα ξεκινήσει ο Γιούρι Λοντίγκιν.

Αλλαγή κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού λίγη ώρα πριν την έναρξη της αποψινής αναμέτρησης(19:30) με τον Άρη στο Βικελίδης. Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι είχε ενοχλήσεις στη πλάτη εδώ και δύο ημέρες, μπήκε κανονικά στο ζέσταμα αλλά οι πόνοι ήταν αφόρητοι και τέθηκε νοκ-άουτ. Το σημερινό θα είναι το πρώτο ματς πρωταθλήματος στο οποίο θα απουσιάσει φέτος ο Ιταλός τερματοφύλακας που μετρούσε 28/28 συμμετοχές ως βασικός!

Την θέση του παίρνει ο Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος είχε υπερασπιστεί για τελευταία φορά την εστία των ''πρασίνων'' στις 26 Ιανουαρίου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ(1-1) για το Κύπελλο Ελλάδος. Στον πάγκο θα βρίσκεται ο νεαρός, Γιάννης Σουρδής.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα