Άρης: Με πέντε αλλαγές η 11αδα ενόψει Παναθηναϊκού!

Άρης: Με πέντε αλλαγές η 11αδα ενόψει Παναθηναϊκού!

Ο Άρης

bet365

Ο Τόλης Τερζής επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις που τον ήθελαν να προχωρά σε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα του Άρη για τον αγώνα (19:30) με τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς Οντουμπάτζο, Καμαρά και Ιτούρμπε είναι στην 11αδα.

Ο Άρης θέλει να κεφαλαιοποιήσει τον βαθμό που πήρε στο «Καραϊσκάκη» με μια νίκη επί του Παναθηναϊκό στην έδρα του για την 3η αγωνιστική των play-offs. Ο Τόλης Τερζής προχώρησε σε τρεις αλλαγές στην αρχική 11αδα δίχως να υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης καθώς ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη η επιστροφή του Μόουζες Οντουμπάτζο στη δεξιά πλευρά της άμυνας. Στο κέντρο αυτής παρέμειναν οι Φαμπιάνο, Μπράμπετς, αντικαταστάθηκε όμως ο Μάρβιν Πίρσμαν στο αριστερό άκρο καθώς προτιμήθηκε ο Μπράντλεϊ Μαζικού.

Προβλεπόμενη ήταν και η επιστροφή του Πίτερ Ετέμπο στη θέση του αμυντικού χαφ και δίπλα του θα έχει τον Βλάντιμιρ Νταρίντα σε πιο δημιουργικό ρόλο. Μετά την εμφάνισή του απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Χουάν Ιτούρμπε κέρδισε μια θέση στην 11αδα καθώς θα αγωνιστεί στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης. Στο αρχικό σχήμα είναι και οι Ματέο Γκαρσία, Λούις Πάλμα και μένει να φανεί ποιος από τους δύο θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο ενώ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Για 4ο διαδοχικό παιχνίδι, ο Τόλης Τερζής επέλεξε τον Μάριο Σιαμπάνη κάτω από τα δοκάρια αντί του Χουλιάν Κουέστα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα