Τα βλέμματα σε «Βικελίδης» και «Καραϊσκάκης» στην 3η αγωνιστική των play-offs

Η μάχη Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στην 3η αγωνιστική των play-offs

bet365

Με μεγάλα ματς συνεχίζονται με την 3η αγωνιστική τα play-offs της Super League. Ξεχωρίζουν τα δύο μεγάλα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και του Άρη με τον Παναθηναϊκό, ενώ σημαντικό είναι και το Βόλος – ΑΕΚ.

Όσο συνεχίζονται τα play-offs στην Stoiximan Super League, τόσο μεγαλώνει και το ενδιαφέρον, καθώς όλα παίζονται τόσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και για την έξοδο στην Ευρώπη. Και πως να μην παίζονται άλλωστε όταν στην 1η θέση είναι ο Παναθηναϊκός με 63, όσους έχει και η ΑΕΚ που είναι στην 2η, με τον Ολυμπιακό να έχει 60 και τον ΠΑΟΚ 57, όσον αφορά την μάχη του τίτλου, ενώ σχετικά με την μάχη της Ευρώπης, ο Άρης έχει 41 και ο Βόλος 40.

Βλέποντας την βαθμολογία, γίνεται αμέσως αντιληπτό πως κάθε παιχνίδι είναι ένα μεγάλο ντέρμπι που μπορεί να κρίνει πολλά και φυσικά αυτό συμβαίνει και με τις 3 σημερινές αναμετρήσεις. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 18:00 από το Πανθεσσαλικό και το Βόλος – ΑΕΚ, συνεχίζουμε στο Βικελίδης και το Άρης – Παναθηναϊκός στις 19:30 και κλείνει με το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης στις 21:00.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 0-0 σε Λεωφόρο ο Βόλος, με ακόμα μεγαλύτερη η ΑΕΚ με το 0-1 σε Τούμπα

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή ξεκινώντας με την πρώτη χρονικά αναμέτρηση, αυτή του Βόλου με την ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο κερδισμένες ομάδες της 2ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι του Κώστα Μπράτσου κατάφεραν να πάρουν το 0-0 στην Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Ματίας Αλμέιδα πήραν τεράστια νίκη μέσα στη Τούμπα με τον Αραούχο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ.

Οι Βολιώτες θα παίξουν κόντρα στην ΑΕΚ χωρίς τους Τσιρίνος και Σι που έμειναν εκτός αποστολής. Αναλυτικά την αποστολή των γηπεδούχων αποτελούν οι: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Γκάγκι, Μεταξάς, Κάτσε, Μεσκίδα, Τσελεμπάκης, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Πιρές και Οζέγκοβιτς.

Στα αγωνιστικά της ΑΕΚ, η Ένωση πήγε στον Βόλο χωρίς τους Σιντιμπέ, Άμραμπατ, Μουκουντί, Μήτογλου και Φαν Βέερτ, ενώ στον αντίποδα επιστρέφει ο Φερνάντες. Αναλυτικά την αποστολή των «κιτρινόμαυρων» αποτελούν οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες.

Βόλος - ΑΕΚ

Τα στατιστικά του Βόλος – ΑΕΚ

Πάμε να δούμε τα στατιστικά των δύο ομάδων, ξεκινώντας με τα γενικά. Σε 28 ματς, οι γηπεδούχοι έχει 11 νίκες, 7 ισοπαλίες και 10 ήττες και οι φιλοξενούμενοι 20 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Ο Βόλος έχει σκοράρει 31 φορές και η ΑΕΚ 52, ενώ όσον αφορά την άμυνα τα αντίστοιχα νούμερα είναι 41-14. Στην κάρτα της Sofascore μπορείτε να δείτε τα στατιστικά των δύο ομάδων.

Βόλος top-5

Πάμε να δούμε το top-5 των δύο ομάδων, ξεκινώντας με τον Βόλο. Στην κορυφή της λίστας είναι ο Κλέιμαν με 6.99, με τον Τσοκάνη να ακολουθεί με 6.98, τον Μπαριέντος να έχει 6.94, τον Εσκοβάλ 6.85 και τον Οζέγκοβιτς 6.76.

ΑΕΚ

Όσον αφορά την Ένωση ο Γκατσίνοβιτς έχει 7.30, ο Αραούχο 7.25, ο Γκαρσία 7.18, όσο και ο Χατζισαφί, ενώ ο Άμραμπατ 7.14.

Ντέλετιτς

Συνεχίζουμε με τους παίκτες που ξεχωρίζουν από τις δύο ομάδες, αρχίζοντας με τους Βολιώτες και τον Μίλος Ντέλετιτς. Ο Σέρβος έχει αγωνιστεί σε 26 αγώνες μετρώντας 6 γκολ. Παίζει 83 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ έχει 4.4 κερδισμένες μονομαχίες σε κάθε αγώνα.

Αραούχο

Ο Σέρχιο Αραούχο από την πλευρά του έχει παίξει 27 παιχνίδια έχοντας πετύχει 7 γκολ, ενώ έχει δώσει και 7 ασίστ. Κερδίζει σε κάθε ματς 4.3 μονομαχίες, ενώ έχει και συνολικά 10 μεγάλες χαμένες ευκαιρίες.

Ντέρμπι Ευρώπης και πρωταθλήματος σε Βικελίδης

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Για τους Θεσσαλονικείς για να παραμείνουν στην θέση Ευρώπης και για τους Αθηναίους για να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι «κίτρινοι» πάνε στο ματς αυτό έχοντας πάρει μεγάλη ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, ενώ οι «πράσινοι» από την μεγάλη απώλεια στην αναμέτρηση με τον Βόλο στην Λεωφόρο (0-0).

Στα αγωνιστικά ο Άρης κατεβαίνει χωρίς τους Ρουπ και Μάνου Γκαρθία, ενώ συνολικά την αποστολή αποτελούν οι: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Λούις Πάλμα, Καμαρά, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά και Χριστοδουλόπουλος.

Στον Παναθηναϊκό έμεινε εκτός ο Κώτσιρας, ενώ στον αντίποδα επιστρέφουν οι Πούχατς και Τσόκαϊ. Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού έχει ως εξής: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Σουρδής, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Άρης - ΠΑΟ

Τα στατιστικά του Άρης – Παναθηναϊκός

Πάμε να δούμε και τα στατιστικά της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Σε 28 παιχνίδια οι γηπεδούχοι μετράνε 12 νίκες, 5 ισοπαλίες και 11 ήττες, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν στο διάστημα αυτό 19 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες. Η διαφορά τερμάτων είναι για τον Άρη 41/28 και για τον Παναθηναϊκό 38/12, ενώ οι απαραβίαστες εστίες είναι για τους «κίτρινους» 10 και για τους «πράσινους» 18. Δείτε στην κάρτα όλα τα στατιστικά από την sofascore.

Άρης

Στο top-5 του Άρη και πάντα με την βοήθεια της Sofascore, ο Μανού Γκαρθία είναι στην κορυφή με 7.06, με τον Λουίς Πάλμα να ακολουθεί με 7.05 και τον Μπράμπετς να έχει 7. Ο Φαμπιάνο έχει 6.97, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει ο Ετέμπο με 6.94.

Παναθηναϊκός

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό στην κορυφή είναι ο Μαντσίνι, πρώην παίκτης του Άρη με 7.25, με τον Μάγκνουσον να είναι 2ος με 7.14, ο Σάρλια τρίτος με 7.12, ο Κώτσιρας 4ος με 7.09 και την πεντάδα συμπληρώνει ο Μπερνάρ με 7.07.

Ιτούρμπε

Στους παίκτες που ξεχωρίζουν, αρχίζουμε με τον Χουάν Ιτούρμπε ο οποίος έχει παίξει σε 25 παιχνίδια για τον Άρη έχοντας σκοράρει 2 φορές, έχει 26.2 επαφές σε κάθε αγώνα και παίζει κατά μέσο όρο 47 λεπτά.

Μαντσίνι

Από την πλευρά του ο Ντάνιελ Μαντσίνι έχει σε 26 παιχνίδια 5 γκολ, ενώ έχει δώσει και 6 ασίστ, κάνοντας 2 σουτ σε κάθε ματς. Επίσης κερδίζει 3.8 μονομαχίες σε κάθε αναμέτρηση και έχει επαφή με την μπάλα, επίσης ανά ματς, 50.8 φορές.

Ο χαμένος στο Καραϊσκάκης μένει πολύ πίσω

Και η 3η αγωνιστική των play-offs ολοκληρώνεται στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 21:00. Ένα κομβικό ντέρμπι και για τους δύο, καθώς όποιος χάσει, θα χάσει σημαντικό έδαφος στην μάχη του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στο μεγάλο αυτό ματς ξεχωρίζει το ότι οι Πειραιώτες μετά την εντός έδρας ισοπαλία τους με τον Άρη, θα κατέβουν με τον Ανιγκό υπηρεσιακό προπονητή, μετά την παραίτηση του Μίτσελ. Κακό αποτέλεσμα και για τον ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να χάνουν στη Τούμπα από την ΑΕΚ με 1-0.

Στα αγωνιστικά ο Ανιγκό στην πρώτη του αποστολή στον πάγκο του Ολυμπιακού επανέφερε τον Παπέ Σισέ, ενώ μέσα είναι και οι Χάμες, Ντόι. Εκτός έμεινε ο Ρέτσος. Αναλυτικά την αποστολή των «ερυθρολεύκων» αποτελούν οι: Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπόμ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του εκτός των Κεντζιόρα και Κούρτιτς. Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ, Ρικάρντο, Ολιβέιρα, Τόμας.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Τα στατιστικά του Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Πάμε τώρα να δούμε τα στατιστικά των δύο ομάδων. Σε 28 αγώνες, οι Πειραιώτες μετράνε 17 νίκες, 9 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ οι αντίστοιχοι αριθμοί για τους Θεσσαλονικείς είναι 16 νίκες, 9 ισοπαλίες και 3 ήττες. Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει 58 φορές και οι φιλοξενούμενοι 45, ενώ στην άμυνα οι αριθμοί είναι 16-17. Μεγάλη ισορροπία στην κατοχή της μπάλας με 58% και 58.4%, αλλά και στα φάουλ ανά αγώνα με 14.7 και 14.5. Δείτε στην κάρτα τα στατιστικά των δύο ομάδων από την sofascore.

Ολυμπιακός

Πάμε τώρα στο top-5 ξεκινώντας με τους γηπεδούχους. Στην κορυφή του Ολυμπιακού είναι ο Χάμες με 7.62, με τον Χουάνγκ Ιν-Μπομ να ακολουθεί με 7.18, τον Φορτούνη να έχει επίσης 7.18, τον Μπακαμπού 7.08, ενώ την πεντάδα κλείνει ο Παπασταθόπουλος με 7.06.

ΠΑΟΚ

Για τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της σχετικής λίστα είναι ο Αουγκούστο με 7.22, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να ακολουθεί με 7.19. Ο Νάρεϊ έχει 7.11, ο Ίνγκασον 7.06 και την πεντάδα συμπληρώνει ο Κουλιεράκης με 7.04.

Μπακαμπού

Συνεχίζουμε με τους παίκτες και τους πρωταγωνιστές των δύο ομάδων. Αρχικά ο Σεντρίκ Μπακαμπού για τον Ολυμπιακό έχει σε 24 παιχνίδι 14 γκολ με 2 σουτ ανά αγώνα. Έχει χάσει 7 μεγάλες ευκαιρίες, ενώ έχει επαφή με την μπάλα σε κάθε αγώνα 15.2 φορές.

Χουάνγκ

Ο Χουάνγκ Ιν-Μπομ έχει αγωνιστεί 25 φορές στο πρωτάθλημα με 3 γκολ και 4 ασίστ. Σε κάθε παιχνίδι έχει 81.3 επαφές με τη μπάλα και έχει και 88% πετυχημένες πάσες.

Ζίβκοβιτς

Συνεχίζουμε με τον ΠΑΟΚ και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς ο οποίος σε 25 παιχνίδια έχει καταφέρει να σκοράρει 5 φορές και να δώσει και 3 ασίστ. Δίνει 2 πάσες κλειδιά ανά παιχνίδι και έχει επίσης 45 επαφές με την μπάλα σε κάθε αναμέτρηση.

Αουγκούστο

Ο Αουγκούστο από την πλευρά του σε 25 παιχνίδια έχει 3 γκολ και 0.9 πάσες κλειδιά σε κάθε αναμέτρηση. Δίνει πετυχημένες πάσες κατά 88%, ενώ το ποσοστό του στις μακρινές μπαλιές είναι 69% και οι κερδισμένες μονομαχίες του φτάνουν το 55%.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των play-offs

Τετάρτη 5/4

18:00 Βόλος – ΑΕΚ (Cosmote Sports 1)

19:30 Άρης – Παναθηναϊκός (Nova Sports Prime)

21:00 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (Cosmote Sports 1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα