Στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ μπορεί να... κοπεί ένας διεκδικητής; | LIVE Play-Offs Madness

Newsroom
Οι ρεπόρτερ του Gazzetta αναλύουν όλα τα τελευταία δεδομένα, ενόψει της 3ης αγωνιστικής των Play-Οffs της Super League

bet365

Οι ρεπόρτερ του Gazzetta αναλύουν όλα τα τελευταία δεδομένα, ενόψει της 3ης αγωνιστικής των Play-Οffs της Super League, όπου ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Τα Play-Offs της Stoiximan Super League μπαίνουν στην τρίτη στροφή τους, με τους πρωτοπόρους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τους Άρη και Βόλο αντίστοιχα, ενώ το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ.

Oi ρεπόρτερ του Gazzetta, Νίκος Αθανασίου, Γιώργος Τσακίρης, Δημήτρης Τομαράς, Σταύρος Σουντουλίδης και Χρύσανθος Τσαλτίδης, μαζί με τους Θάνο Σαρρή και Μιχάλη Τσαμπά τις ιντερνετικές γραμμές και θα μεταφέρουν όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Δείτε την εκπομπή LIVE Play-Offs Madness στο κανάλι του Gazzetta στο Youtube!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα