Παναθηναϊκός: Χωρίς Κώτσιρα, αλλά με Πούχατς και Τσόκαϊ η αποστολή για το ματς με τον Άρη

Χωρίς Κώτσιρα, αλλά με Πούχατς και Τσόκαϊ η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Άρη

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Γιάννη Κώτσιρα, που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε από χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με τον Βόλου. Επιστρέφουν Πούχατς και Τσόκαϊ.

Χωρίς τον Γιάννη Κώτσιρα θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη για την 3η αγωνιστική των Play-offs της Stoiximan Superleague (05/04-19:30) ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στην γάμπα από κλωτσιά που δέχθηκε στον αγώνα με τον Βόλο. Επίσης εκτός έμεινε και ο νεαρός τερματοφύλακας Ξενόπουλος λόγω γαστρεντερίτιδας, με τον Σουρδή της δεύτερης ομάδας να παίρνει την θέση του.

Στα θετικά, στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τέθηκαν και πάλι όπως αναμενόταν, τόσο ο Πούχατς, που επέστρεψε χθες στις προπονήσεις μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε όσο και Τσόκαϊ, που εξέτισε την ποινή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.

Το πρόγραμμα της προπόνησης σήμερα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι τακτικής. Θεραπεία έκανε ο Κώτσιρας.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Σουρδής, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα